Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Absorbant inco lung cu bariera EGOSAN 7 pic cal.l 30 buc

28.50 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Absorbant anatomic
Brand: Egosan

Caracteristicile scutecului dreptunghiular Egosan cu bariera

Scutecul cu barieră dreptunghiulară Egosan este o bandă de formă dreptunghiulară neanatomică pentru scurgeri moderate sau ușoare de urină.

Absorbantul din pulpă de celuloză, moale și subțire, pentru a garanta discreția, este acoperit cu material nețesut hipoalergenic. Bariera externă impermeabilă face ca produsul să fie absolut sigur împotriva scurgerilor.

Scutecul dreptunghiular Egosan nu are adeziv de fixare; de aceea este necesar să-l porți cu lenjerie elastică sau cu chiloții sau chiloții confortabili Washable Fix .

Scutec dreptunghiular cu bariera Egosan: pentru cine

Puteți folosi scutecul dreptunghiular Egosan cu barieră dacă aveți pierderi ușoare sau moderate de urină. Pretul convenabil si grosimea minima, invizibila sub imbracaminte, fac din scutecul dreptunghiular un produs de o utilitate sigura.

Pozitionarea scutecului dreptunghiular cu bariera Egosan

Scutecul dreptunghiular Egosan se poarta cu lenjeria intima normala, asezand-o in interior bine intins. Ca alternativă la lenjeria intimă elastică, este posibil să folosiți chiloții practici Panty, Fix sau Washable Mesh.

Scutecul dreptunghiular Egosan cu barieră: mărime unică

Scutecul dreptunghiular Egosan cu barieră nu are dimensiune și este disponibil într-un singur nivel de absorbție.

Dimensiuni produs: 40x13 cm

 Caracteristicile scutecului dreptunghiular Egosan cu bariera Scutecul cu barieră dreptunghiulară Egosan este o bandă de formă dreptunghiulară neanatomică pentru scurgeri moderate sau ușoare de urină. Absorbantul din pulpă de celuloză, moale și subțire, pentru a garanta discreția, este acoperit cu material nețesut hipoalergenic. Bariera externă impermeabilă face ca produsul să fie absolut sigur împotriva scurgerilor. Scutecul dreptunghiular Egosan nu are adeziv de fixare; de aceea este necesar să-l porți cu lenjerie elastică sau cu chiloții sau chiloții confortabili Washable Fix . Scutec dreptunghiular cu bariera Egosan: pentru cine Puteți folosi scutecul dreptunghiular Egosan cu barieră dacă aveți pierderi ușoare sau moderate de urină. Pretul convenabil si grosimea minima, invizibila sub imbracaminte, fac din scutecul dreptunghiular un produs de o utilitate sigura. Pozitionarea scutecului dreptunghiular cu bariera Egosan Scutecul dreptunghiular Egosan se poarta cu lenjeria intima normala, asezand-o in interior bine intins. Ca alternativă la lenjeria intimă elastică, este posibil să folosiți chiloții practici Panty, Fix sau Washable Mesh. Scutecul dreptunghiular Egosan cu barieră: mărime unică Scutecul dreptunghiular Egosan cu barieră nu are dimensiune și este disponibil într-un singur nivel de absorbție. Dimensiuni produs: 40x13 cm  
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare