Produse / Absorbant incontinenta anatomic KOLIBRI Premium Ultra cu banda de lipit 28 buc

Absorbant incontinenta anatomic KOLIBRI Premium Ultra cu banda de lipit 28 buc

28.49 RON

Tamponul de incontinenta absoarbe repede urina si il directioneaza in zona de absorbtie creand comfort. Legarea sigura a lichidului si a suprafetei ramane placut uscata, se potriveste perfect, forma prietenoasa cu corpul si pelicula Soft Plus asigura cea mai mare discretie. Confortul Kolibri este un bun ajutor pentru incontinenta pentru usoara incontinenta si slabiciune a vezicii urinare.Insertie anatomica pentru slabiciune moderata a vezicii urinare, sau pentru utilizare temporara, de exemplu. De exemplu, dupa o operatie de prostata, cu un corp absorbant extra-subtire cu putere consistenta de aspiratie si siguranta pentru mai mult confort si discretie, cu mansoane elastice din spuma pentru o mai buna protectie impotriva scurgerilor si un confort imbunatatit, ambalate individual - pentru transportul sigur din punct de vedere igienic.

Brand: Kolibri

Tamponul de incontinenta absoarbe repede urina si il directioneaza in zona de absorbtie creand comfort. Legarea sigura a lichidului si a suprafetei ramane placut uscata, se potriveste perfect, forma prietenoasa cu corpul si pelicula Soft Plus asigura cea mai mare discretie. Confortul Kolibri este un bun ajutor pentru incontinenta pentru usoara incontinenta si slabiciune a vezicii urinare.

Insertie anatomica pentru slabiciune moderata a vezicii urinare, sau pentru utilizare temporara, de exemplu. De exemplu, dupa o operatie de prostata, cu un corp absorbant extra-subtire cu putere consistenta de aspiratie si siguranta pentru mai mult confort si discretie, cu mansoane elastice din spuma pentru o mai buna protectie impotriva scurgerilor si un confort imbunatatit, ambalate individual - pentru transportul sigur din punct de vedere igienic.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data