Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Absorbant rectangular fara bariera EGOSAN extra 7 pic 30 buc

28.50 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Absorbant anatomic
Brand: Egosan

Caracteristicile scutecului dreptunghiular Egosan fără barieră

Banda Rectangulară Egosan fără Barieră nu are formă anatomică sau barieră exterioară din polietilenă impermeabilă; de aceea trebuie folosit ca strat absorbant suplimentar in interiorul scutecelor cu tampoane adezive sau chiloti absorbanti.

Învelișul nețesut, similar țesăturii naturale, face ca produsul să fie total hipoalergenic, moale și plăcut în contact cu pielea.

Scutec dreptunghiular fara bariera Egosan: pentru cine

Scutece dreptunghiulare fără barieră Egosan este folosit ca strat absorbant în interiorul scutecelor cu absorbție insuficientă pentru nevoile dumneavoastră.

Nu utilizați scutecul fără barieră cu lenjerie simplă .

Scutecul dreptunghiular Egosan fără barieră: mărime unică

Scutecul Egosan Rectangular fara Bariera este distribuit intr-o singura marime.

Dimensiune: 40x13 cm

Grad de Absorbtie :

EXTRA/ GALBEN   incontinenta medie , pt. persoana activă sau sedentara, dar autonoma , utilizare pe timp de zi si noapteCaracteristicile scutecului dreptunghiular Egosan fără barieră Banda Rectangulară Egosan fără Barieră nu are formă anatomică sau barieră exterioară din polietilenă impermeabilă; de aceea trebuie folosit ca strat absorbant suplimentar in interiorul scutecelor cu tampoane adezive sau chiloti absorbanti. Învelișul nețesut, similar țesăturii naturale, face ca produsul să fie total hipoalergenic, moale și plăcut în contact cu pielea. Scutec dreptunghiular fara bariera Egosan: pentru cine Scutece dreptunghiulare fără barieră Egosan este folosit ca strat absorbant în interiorul scutecelor cu absorbție insuficientă pentru nevoile dumneavoastră. Nu utilizați scutecul fără barieră cu lenjerie simplă . Scutecul dreptunghiular Egosan fără barieră: mărime unică Scutecul Egosan Rectangular fara Bariera este distribuit intr-o singura marime. Dimensiune: 40x13 cm Grad de Absorbtie : EXTRA/ GALBEN   incontinenta medie , pt. persoana activă sau sedentara, dar autonoma , utilizare pe timp de zi si noapte
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare