Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Absorbante ALWAYS ultra Nr.2 12buc

7.20 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Șervețelele sanitare Always Ultra Long (Mărimea 2) cu tehnologie InstantDry absorb fluxul menstrual în câteva secunde. Această tehnologie reține lichidul în miezul plăcuței pentru a vă oferi protecție și încredere de până la 100%.
Tampoanele Always Ultra Sanitary au tehnologie care neutralizează mirosul mai degrabă decât să-l mascheze. Șervețelele igienice Always Ultra au doar 3 mm grosime dar îți oferă confort și protecție optimă în timpul menstruației.

Găsiți tamponul care vi se potrivește cu Always My Fit, un sistem personalizat de mărime care vă ajută să găsiți cea mai bună protecție ALWAYS în timpul menstruației, în funcție de fluxul și mărimea lenjeriei. Fii protejat indiferent de mișcarea ta.
Șervețelele sanitare Always Ultra Long (Mărimea 2) cu tehnologie InstantDry absorb fluxul menstrual în câteva secunde. Această tehnologie reține lichidul în miezul plăcuței pentru a vă oferi protecție și încredere de până la 100%.Tampoanele Always Ultra Sanitary au tehnologie care neutralizează mirosul mai degrabă decât să-l mascheze. Șervețelele igienice Always Ultra au doar 3 mm grosime dar îți oferă confort și protecție optimă în timpul menstruației.Găsiți tamponul care vi se potrivește cu Always My Fit, un sistem personalizat de mărime care vă ajută să găsiți cea mai bună protecție ALWAYS în timpul menstruației, în funcție de fluxul și mărimea lenjeriei. Fii protejat indiferent de mișcarea ta.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare