RO 🇹🇩 Dragi clienți! Cu ocazia Zilei Tatălui, acum duminică, este valabil în luna iunie codul nostru de reducere, care oferă o reducere de 10% la produsele de pe babo.ro! La comanda introduceti codul:TATA10 în fila de comentarii! 😉 HU 🇭🇺 Kedves Vásárlók! A most vasárnapi apák napja alkalmából Júniusban érvényes a kedvezményes kódunk, amely 10% kedvezményt biztosít a termékekre a babo.ro-n! Rendeléskor írd be TATA10 kódot a megjegyzés fülbe! 😉 -
Produse / Absorbante ALWAYS ultra Nr.2 super 8buc

Absorbante ALWAYS ultra Nr.2 super 8buc

6.20 RON
Adaugă la favorite    

Absorbante Always Ultra Soft, 8 bucati, Marimea 2, Proprietati:Absorbantele igienice Always Ultra Super (Mărimea 2) cu sistem InstantDry absorb in secunde.Acesta blochează lichidul in interior pentru a iți oferi 100% protecție.Absorbantele igienice Always Ultra prezintă tehnologia de neutralizare a mirosului, care blochează mirosurile neplăcute si nu doar le maschează.Deși absorbantele igienice Always Ultra au o grosime de doar 3 mm, pentru confortul tău, asigură protecție deosebita în timpul ciclului menstrual.Găsește modelul perfect cu Always My Fit, un sistem personalizat de dimensionare pentru a te ajuta să găsești cea mai bună protecție Always pentru menstruație, atât in baza fluxului, cât și a mărimii chilotului.Rămâi protejată indiferent de cum te miști. Incearcă Always Ultra Secure Night (Mărimea 4), cele mai bune absorbante igienice ale Always, pentru protecție pe timpul nopții. Prezentare:8 bucăți

Absorbante Always Ultra Soft, 8 bucati, Marimea 2,

Proprietati:

  • Absorbantele igienice Always Ultra Super (Mărimea 2) cu sistem InstantDry absorb in secunde.
  • Acesta blochează lichidul in interior pentru a iți oferi 100% protecție.
  • Absorbantele igienice Always Ultra prezintă tehnologia de neutralizare a mirosului, care blochează mirosurile neplăcute si nu doar le maschează.
  • Deși absorbantele igienice Always Ultra au o grosime de doar 3 mm, pentru confortul tău, asigură protecție deosebita în timpul ciclului menstrual.
  • Găsește modelul perfect cu Always My Fit, un sistem personalizat de dimensionare pentru a te ajuta să găsești cea mai bună protecție Always pentru menstruație, atât in baza fluxului, cât și a mărimii chilotului.
  • Rămâi protejată indiferent de cum te miști. Incearcă Always Ultra Secure Night (Mărimea 4), cele mai bune absorbante igienice ale Always, pentru protecție pe timpul nopții.

Prezentare:
8 bucăți
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data