Produse / Absorbante anatomic incontinenta SENI, Universal, 30 buc

Absorbante anatomic incontinenta SENI, Universal, 30 buc

36.90 RON

Absorbantele cu formă anatomică San Seni Uni, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort şi siguranţă în orice situaţie. Reprezintă soluţia perfectă pentru persoanele care se deplasează cu ajutorul căruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale.condiţia fizică: mobil/imobilgradul de incontinenţă: medie/gravăincontinenţă fecală: da/nucaracteristicile produsuluiSan Seni Uni Absorbantele cu formă anatomică San Seni Uni, sunt soluţia perfectă pentru persoanele cu probleme de incontinenţă medie şi gravă. Pot fi utilizate şi pentru incontinenţa mixtă.San Seni Uni asigură:- ajustare optimă pe corp- reducerea mirosului neplăcut- protecţie împotriva scurgerilor laterale- absorbţie rapidă şi eficientă- suprafaţă ce permite pielii să respire- risc minim de apariţie a reacţiilor alergice- fixare perfectă cu ajutorul chilotului elastic de susţinere- libertate de mişcare şi discreţieProdusul are indicator de umiditate, banda imprimată pe stratul exterior, ce se colorează în contact cu urina şi informează despre necesitatea schimbării acestuia.

Categorii: Big Pack Absorbante
Brand: Seni

Absorbantele cu formă anatomică San Seni Uni, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort şi siguranţă în orice situaţie. Reprezintă soluţia perfectă pentru persoanele care se deplasează cu ajutorul căruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale.

condiţia fizică: mobil/imobil

gradul de incontinenţă: medie/gravă

incontinenţă fecală: da/nu

caracteristicile produsului

San Seni Uni Absorbantele cu formă anatomică San Seni Uni, sunt soluţia perfectă pentru persoanele cu probleme de incontinenţă medie şi gravă. Pot fi utilizate şi pentru incontinenţa mixtă.

San Seni Uni asigură:

- ajustare optimă pe corp

- reducerea mirosului neplăcut

- protecţie împotriva scurgerilor laterale

- absorbţie rapidă şi eficientă

- suprafaţă ce permite pielii să respire

- risc minim de apariţie a reacţiilor alergice

- fixare perfectă cu ajutorul chilotului elastic de susţinere

- libertate de mişcare şi discreţie

Produsul are indicator de umiditate, banda imprimată pe stratul exterior, ce se colorează în contact cu urina şi informează despre necesitatea schimbării acestuia.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data