Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Absorbante incontinenta ALWAYS DISCREET small 2+picaturi 16 buc

0.00 RON

Stoc epuizat

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Always Discreet Small Plus

(2+) Șervețele pentru incontinență

Scurgerile vezicii urinare nu ar trebui să vă oprească. Șervețelele sanitare pentru incontinență Always Discreet Small Plus vă oferă o protecție sigură pe care cu greu o simțiți.

Conceput pentru a se potrivi corpului și vieții dvs., oferă o protecție puternică cu un miez unic ultra-subțire și absorbant, astfel încât să puteți merge cu încredere fără să vă faceți griji cu privire la scurgeri.

Dacă strănutul sau râsul provoacă scurgeri ale vezicii urinare, șervețelele sanitare Always Discreet Small Plus oferă protecție ideală.

  • Șervețelele igienice Always Discreet pentru incontinență îți oferă o protecție sigură pe care aproape că nu o înțelegi.
  • Design diferit - Transformă lichidele în geluri și le prinde.
  • Șervețelele igienice stau confortabil la locul lor și sunt discrete sub haine.
  • Always Discreet are un miez unic, foarte absorbant, pentru discreție maximă.
  • Servetele Always Discreet pentru Incontinenta Mica Ideale pentru scurgeri usoare.


Always Discreet Small Plus (2+) Șervețele pentru incontinență Scurgerile vezicii urinare nu ar trebui să vă oprească. Șervețelele sanitare pentru incontinență Always Discreet Small Plus vă oferă o protecție sigură pe care cu greu o simțiți. Conceput pentru a se potrivi corpului și vieții dvs., oferă o protecție puternică cu un miez unic ultra-subțire și absorbant, astfel încât să puteți merge cu încredere fără să vă faceți griji cu privire la scurgeri. Dacă strănutul sau râsul provoacă scurgeri ale vezicii urinare, șervețelele sanitare Always Discreet Small Plus oferă protecție ideală. Șervețelele igienice Always Discreet pentru incontinență îți oferă o protecție sigură pe care aproape că nu o înțelegi. Design diferit - Transformă lichidele în geluri și le prinde. Șervețelele igienice stau confortabil la locul lor și sunt discrete sub haine. Always Discreet are un miez unic, foarte absorbant, pentru discreție maximă. Servetele Always Discreet pentru Incontinenta Mica Ideale pentru scurgeri usoare.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare