Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Absorbante incontinenta KERA Lady maxi 7,5 pic 16 buc

22.80 RON

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

KERA LADY MAXI

 

MATERIALUL MOALE, RESPIRABIL DE LA KERA LADY PERMITĂ CIRCULAREA AERULUI, ÎMPIEDICĂ UMIDITATEA ȘI PROMOVĂ SĂNĂTATEA PIELII. KERA LADY SE SIMTE PROASPĂTĂ.

Inserțiile Kera Lady cu microbile active Fresh Odor Control reduc formarea mirosului. Cu Kera Lady, te poți simți proaspăt și încrezător, indiferent de ce se întâmplă.

 

Toate produsele Kera Lady oferă protecție triplă împotriva scurgerilor, mirosurilor și umezelii. Vă ajută să rămâneți uscat, în siguranță și încrezător în fiecare zi și noapte

Forma Kera Lady a fost dezvoltată pentru discreție și confort. Datorită designului său anatomic, este conceput pentru a vă face să vă simțiți relaxat, astfel încât să vă puteți concentra pe un somn bun. Toate ingredientele din produs sunt testate dermatologic, astfel încât să fie sigure și blânde cu pielea. Uscăciunea este importantă pentru a te simți proaspată și pentru a proteja pielea. De aceea, absorbantele Kera Lady au o suprafață asemănătoare textilului Silky Soft, care elimină imediat umezeala de pe piele.

 

Fiecare insert Kera Lady este împachetat individual și poate fi ascuns cu ușurință în geantă sau buzunar. Tampoanele Kera Lady sunt ușor de transportat și ușor de aruncat.

Forma elastică laterală moale a plăcuței promovează o potrivire strânsă pentru confort și siguranță.

Este, în cele din urmă, să te simți în siguranță în toate circumstanțele. Laturile flexibile ajuta absorbantele Kera Lady să se adapteze la forma corpului. Ei urmăresc ușor mișcările corpului tău, indiferent ce faci. Tampoanele Kera Lady oferă libertate de mișcare pentru o mișcare sigură, fără a vă face griji cu privire la scurgerile de urină.

Materialul exterior textil moale și respirabil ajută la menținerea pielii sănătoaseKERA LADY MAXI   MATERIALUL MOALE, RESPIRABIL DE LA KERA LADY PERMITĂ CIRCULAREA AERULUI, ÎMPIEDICĂ UMIDITATEA ȘI PROMOVĂ SĂNĂTATEA PIELII. KERA LADY SE SIMTE PROASPĂTĂ. Inserțiile Kera Lady cu microbile active Fresh Odor Control reduc formarea mirosului. Cu Kera Lady, te poți simți proaspăt și încrezător, indiferent de ce se întâmplă.   Toate produsele Kera Lady oferă protecție triplă împotriva scurgerilor, mirosurilor și umezelii. Vă ajută să rămâneți uscat, în siguranță și încrezător în fiecare zi și noapte Forma Kera Lady a fost dezvoltată pentru discreție și confort. Datorită designului său anatomic, este conceput pentru a vă face să vă simțiți relaxat, astfel încât să vă puteți concentra pe un somn bun. Toate ingredientele din produs sunt testate dermatologic, astfel încât să fie sigure și blânde cu pielea. Uscăciunea este importantă pentru a te simți proaspată și pentru a proteja pielea. De aceea, absorbantele Kera Lady au o suprafață asemănătoare textilului Silky Soft, care elimină imediat umezeala de pe piele.   Fiecare insert Kera Lady este împachetat individual și poate fi ascuns cu ușurință în geantă sau buzunar. Tampoanele Kera Lady sunt ușor de transportat și ușor de aruncat. Forma elastică laterală moale a plăcuței promovează o potrivire strânsă pentru confort și siguranță. Este, în cele din urmă, să te simți în siguranță în toate circumstanțele. Laturile flexibile ajuta absorbantele Kera Lady să se adapteze la forma corpului. Ei urmăresc ușor mișcările corpului tău, indiferent ce faci. Tampoanele Kera Lady oferă libertate de mișcare pentru o mișcare sigură, fără a vă face griji cu privire la scurgerile de urină. Materialul exterior textil moale și respirabil ajută la menținerea pielii sănătoase
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare