Produse / Absorbante incontinenta TENA lights long 20buc

Absorbante incontinenta TENA lights long 20buc

12.90 RON
Adaugă la favorite    

Tena Lights LongȘervețele sanitare pentru incontinențăProtectie cu absorbtie rapida pentru incontinenta usoara, conceputa pentru pielea sensibila cu 0% parfum si pigmenti. Acest șervețel sanitar este cel mai lung din serie pentru o acoperire suplimentară.Concepute pentru incontinența ușoară atunci când râzi, strănuți sau tusești, șervețelele sanitare TENA Long te ajută să gestionezi aceste situații cu discreție și confort și sunt mult mai absorbante decât un șervețel sanitar obișnuit.Protecția triplă TENA împotriva scurgerilor, mirosurilor și umezelii asigură că picăturile și micile scurgeri de urină sunt blocate adânc în șervețelul sanitar. Șervețelul sanitar permite pielii să respire și este testat dermatologic pentru utilizare în siguranță și prietenos cu zona sensibilă. Simte-te proaspat, uscat si ai grija de pielea ta cu tampoanele TENA Lights pentru incontinenta.Prietenos cu pielea. Cu protectia TENA.Tripla protectie pentru siguranta exceptionala.Cu 0% parfumuri si pigmenti.Prietenos cu pielea. Cu protectia TENA.Protectie absorbanta rapida pentru pielea sensibila.Tripla protectie pentru siguranta exceptionala.TENA Triple Protection te mentine uscat, in siguranta si protejat de mirosurile neplacute.Cu 0% parfumuri si pigmenti.Fără parfum sau pigment să intre în contact cu pielea.3 mm subțire.Atât de subțiri încât nimeni nu va înțelege că le porți.Fabricat din material respirabil.Din materiale care permit pielii să respire pentru îngrijirea pielii tale.Ambalaje regenerabile.TENA îi pasă de ziua de mâine, așa că acest pachet este realizat din fibre 100% regenerabile.Testat dermatologic.Testat cu atenție pentru a fi sigur și prietenos cu pielea.Programul TENA Protects.La fiecare pas, reducem amprenta de carbon în Europa cu 50% până în 2030, contribuind mai mult la protecția planetei. La TENA ne străduim mereu să protejăm oamenii și considerăm că este responsabilitatea noastră să protejăm și planeta.Lungime: 21 cm

Tena Lights Long

Șervețele sanitare pentru incontinență

Protectie cu absorbtie rapida pentru incontinenta usoara, conceputa pentru pielea sensibila cu 0% parfum si pigmenti. Acest șervețel sanitar este cel mai lung din serie pentru o acoperire suplimentară.

Concepute pentru incontinența ușoară atunci când râzi, strănuți sau tusești, șervețelele sanitare TENA Long te ajută să gestionezi aceste situații cu discreție și confort și sunt mult mai absorbante decât un șervețel sanitar obișnuit.

Protecția triplă TENA împotriva scurgerilor, mirosurilor și umezelii asigură că picăturile și micile scurgeri de urină sunt blocate adânc în șervețelul sanitar. Șervețelul sanitar permite pielii să respire și este testat dermatologic pentru utilizare în siguranță și prietenos cu zona sensibilă. Simte-te proaspat, uscat si ai grija de pielea ta cu tampoanele TENA Lights pentru incontinenta.

  • Prietenos cu pielea. Cu protectia TENA.
  • Tripla protectie pentru siguranta exceptionala.
  • Cu 0% parfumuri si pigmenti.

Γρήγορη απορροφητική προστασία για την ευαίσθητη επιδερμίδα

Prietenos cu pielea. Cu protectia TENA.

Protectie absorbanta rapida pentru pielea sensibila.

Τριπλή Προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία

Tripla protectie pentru siguranta exceptionala.

TENA Triple Protection te mentine uscat, in siguranta si protejat de mirosurile neplacute.

Χωρίς αρώματα και χρωστικά

Cu 0% parfumuri si pigmenti.

Fără parfum sau pigment să intre în contact cu pielea.

3mm λεπτά

3 mm subțire.

Atât de subțiri încât nimeni nu va înțelege că le porți.

Από υλικά που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει

Fabricat din material respirabil.

Din materiale care permit pielii să respire pentru îngrijirea pielii tale.

Ανανεώσιμη συσκευασία TENA

Ambalaje regenerabile.

TENA îi pasă de ziua de mâine, așa că acest pachet este realizat din fibre 100% regenerabile.

Δερματολογικά ελεγμένα και φιλικό προς την επιδερμίδα

Testat dermatologic.

Testat cu atenție pentru a fi sigur și prietenos cu pielea.

Πρόγραμμα TENA Protects - Συμβάλλουμε στην προστασία του πλανήτη

Programul TENA Protects.

La fiecare pas, reducem amprenta de carbon în Europa cu 50% până în 2030, contribuind mai mult la protecția planetei. La TENA ne străduim mereu să protejăm oamenii și considerăm că este responsabilitatea noastră să protejăm și planeta.

Lungime: 21 cm




Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data