Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Absorbante menstruatie LABELLE Tenny Night 6pic 10buc

8.60 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

TAMPONELE MENSTRUATIE LABELL TEENY NIGHT (10 BUC)

Un tampon subțire și discret pentru femei pentru noapte. Datorită designului său înaripat și stratului super-absorbant de apă, oferă siguranță în zilele dificile.

Compozitie: Fara parfum si fara lotiune. Voal de suprafață moale din materiale nețesute din poliester (PET) și polipropilenă (PP). Saltea absorbanta din fibre de PET, polietilena (PE), celuloza din lemn albit fara clor si microbile absorbante in poliacrilat de sodiu. Plic exterior (voal extern) impermeabil in folie PE imprimata (fara coloranti dispersi). Banda de protectie din hartie siliconica imprimata (fara coloranti dispersi). Husa din folie PE imprimata (fara coloranti dispersi) si hartie siliconica. Lipici.TAMPONELE MENSTRUATIE LABELL TEENY NIGHT (10 BUC) Un tampon subțire și discret pentru femei pentru noapte. Datorită designului său înaripat și stratului super-absorbant de apă, oferă siguranță în zilele dificile. Compozitie: Fara parfum si fara lotiune. Voal de suprafață moale din materiale nețesute din poliester (PET) și polipropilenă (PP). Saltea absorbanta din fibre de PET, polietilena (PE), celuloza din lemn albit fara clor si microbile absorbante in poliacrilat de sodiu. Plic exterior (voal extern) impermeabil in folie PE imprimata (fara coloranti dispersi). Banda de protectie din hartie siliconica imprimata (fara coloranti dispersi). Husa din folie PE imprimata (fara coloranti dispersi) si hartie siliconica. Lipici.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare