Produse / Absorbante pentru incontinenta San Seni Maxi, 10 buc

Absorbante pentru incontinenta San Seni Maxi, 10 buc

22.28 RON

Stoc epuizat


Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta in orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale.Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, sunt solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta grava. Pot fi utilizate si pentru incontinenta mixta.San Seni Maxi asigura:- ajustare optima pe corp;- reducerea mirosului neplacut;- protectie impotriva scurgerilor laterale;- absorbtie rapida si eficienta;- suprafata ce permite pielii sa respire;- risc minim de aparitie a reactiilor alergice;- fixare perfecta cu ajutorul chilotului elastic de sustinere;- libertate de miscare si discretie.

Brand: Seni

Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta in orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale.

Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, sunt solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta grava. Pot fi utilizate si pentru incontinenta mixta.

San Seni Maxi asigura:

- ajustare optima pe corp;
- reducerea mirosului neplacut;
- protectie impotriva scurgerilor laterale;
- absorbtie rapida si eficienta;
- suprafata ce permite pielii sa respire;
- risc minim de aparitie a reactiilor alergice;
- fixare perfecta cu ajutorul chilotului elastic de sustinere;
- libertate de miscare si discretie.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data