Produse / Absorbante pentru incontinenta Seni Normal, 30 buc

Absorbante pentru incontinenta Seni Normal, 30 buc

35.90 RON

Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta in orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale.Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, sunt solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta medie, care au nevoie de o capacitate de absorbtie mai mare decat a absorbantelor urologice normale. Pot fi utilizate si pentru incontinenta mixta.San Seni Normal asigura:- ajustare optima pe corp;- reducerea mirosului neplacut;- protectie impotriva scurgerilor laterale;- absorbtie rapida si eficienta;- suprafata ce permite pielii sa respire;- risc minim de aparitie a reactiilor alergice;- fixare perfecta cu ajutorul chilotului elastic de sustinere;- libertate de miscare si discretie.Produsul are indicator de umiditate, banda imprimata pe stratul exterior, ce se coloreaza in contact cu urina si informeaza despre necesitatea schimbarii acestuia.

Categorii: Incontinenţă
Brand: Seni

Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta in orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale.

Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, sunt solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta medie, care au nevoie de o capacitate de absorbtie mai mare decat a absorbantelor urologice normale. Pot fi utilizate si pentru incontinenta mixta.

San Seni Normal asigura:
- ajustare optima pe corp;
- reducerea mirosului neplacut;
- protectie impotriva scurgerilor laterale;
- absorbtie rapida si eficienta;
- suprafata ce permite pielii sa respire;
- risc minim de aparitie a reactiilor alergice;
- fixare perfecta cu ajutorul chilotului elastic de sustinere;
- libertate de miscare si discretie.

Produsul are indicator de umiditate, banda imprimata pe stratul exterior, ce se coloreaza in contact cu urina si informeaza despre necesitatea schimbarii acestuia.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data