Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Aleze SENI Soft Super, 60x60 cm, 30 buc

56.00 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Seni

ALEZE SENI SOFT SUPER, 60X60 CM, 30 BUC

Aleze igienice de protectie cu miez absorbant din pulpa de celuloza. Stratul superior este moale si delicat cu pielea, iar partea inferioara este protejata de o folie impermeabila si anti-alunecare. Protejeaza lenjeria si patul impotriva scurgerilor.

Alezele igienice Seni Soft Super sunt ideale pentru protejarea patului si a lenjeriei, in timpul aplicarii produselor cosmetice, sau a schimbarii scutecului. Seni Soft Super asigura:

  • Confort in utilizare (strat superior din netesut moale);
  • Protectie impotriva scurgerilor;
  • Strat anti-alunecare, impermeabil.

In gama Seni Soft Super exista si aleze igienice cu aripioare, ce se fixeaza sub saltea si ofera extra protectie impotriva alunecarii.

Recomandari:

Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomanda si folosirea alezelor Seni Soft, ce vor proteja patul si lenjeria.
ALEZE SENI SOFT SUPER, 60X60 CM, 30 BUCAleze igienice de protectie cu miez absorbant din pulpa de celuloza. Stratul superior este moale si delicat cu pielea, iar partea inferioara este protejata de o folie impermeabila si anti-alunecare. Protejeaza lenjeria si patul impotriva scurgerilor.Alezele igienice Seni Soft Super sunt ideale pentru protejarea patului si a lenjeriei, in timpul aplicarii produselor cosmetice, sau a schimbarii scutecului. Seni Soft Super asigura:Confort in utilizare (strat superior din netesut moale);Protectie impotriva scurgerilor;Strat anti-alunecare, impermeabil.In gama Seni Soft Super exista si aleze igienice cu aripioare, ce se fixeaza sub saltea si ofera extra protectie impotriva alunecarii.Recomandari:Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomanda si folosirea alezelor Seni Soft, ce vor proteja patul si lenjeria.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare