RO 🇹🇩 Dragi clienți! Cu ocazia Zilei Tatălui, acum duminică, este valabil în luna iunie codul nostru de reducere, care oferă o reducere de 10% la produsele de pe babo.ro! La comanda introduceti codul:TATA10 în fila de comentarii! 😉 HU 🇭🇺 Kedves Vásárlók! A most vasárnapi apák napja alkalmából Júniusban érvényes a kedvezményes kódunk, amely 10% kedvezményt biztosít a termékekre a babo.ro-n! Rendeléskor írd be TATA10 kódot a megjegyzés fülbe! 😉 -
Produse / Apa de gura Elmex Anti Caries 400 ml

Apa de gura Elmex Anti Caries 400 ml

29.00 RON
Adaugă la favorite    

Elmex lichid apa de gura ® suplimente CONTRA cariei periaj zilnic, asigurand o protectie eficienta impotriva pierderilor. Folosit impreuna cu pasta elmex ® , ofera o protectie mai mare impotriva cavitatilor, lucru confirmat in studiile stiintifice. Aminofluorura intareste smaltul si ofera protectie impotriva cariilor dentare, in special in zonele inaccesibile periei. Ofera protectie atunci cand sunteti afara si nu sunteti in stare sa va spalati pe dinti.O mai buna protectie impotriva cavitatilor, cu aminofluoruraRemineralizeaza dintiiPrevine eficient cariile dentareGust placutFara alcoolFara colorantiIntareste smaltul dintilor.A fi folosit de 1-2 ori pe zi, clatirea gurii cu o capacitate completa de lichid nediluat timp de 30 de secunde, fara a inghiti sau a clati gura cu apa. Ingrijirea suplimentara este mai eficienta, fiind aminofluorura care poate remineraliza dintii toata noaptea, oferind un efect de lunga valoare.Ideal pentru persoanele care ingrijesc poarta bretele.

Categorii: Igiena Orala
Brand: Elmex

Elmex lichid apa de gura ® suplimente CONTRA cariei periaj zilnic, asigurand o protectie eficienta impotriva pierderilor. Folosit impreuna cu pasta elmex ® , ofera o protectie mai mare impotriva cavitatilor, lucru confirmat in studiile stiintifice. Aminofluorura intareste smaltul si ofera protectie impotriva cariilor dentare, in special in zonele inaccesibile periei. Ofera protectie atunci cand sunteti afara si nu sunteti in stare sa va spalati pe dinti.

  • O mai buna protectie impotriva cavitatilor, cu aminofluorura
  • Remineralizeaza dintii
  • Previne eficient cariile dentare
  • Gust placut
  • Fara alcool
  • Fara coloranti
  • Intareste smaltul dintilor.


A fi folosit de 1-2 ori pe zi, clatirea gurii cu o capacitate completa de lichid nediluat timp de 30 de secunde, fara a inghiti sau a clati gura cu apa.
Ingrijirea suplimentara este mai eficienta, fiind aminofluorura care poate remineraliza dintii toata noaptea, oferind un efect de lunga valoare.
Ideal pentru persoanele care ingrijesc poarta bretele.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data