Produse / Apa de gura Elmex Sensitive 400ml

Apa de gura Elmex Sensitive 400ml

19.70 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Apa de gura Elmex Sensitive completeaza efectele pastei de dinti din aceeasi gama, promitand sa protejeze impotriva cariilor, chiar si in zonele cavitatii bucale mai greu accesibile pentru periuta de dinti. Apa de gura este bogata in fluor si intareste astfel smaltul, accentuand in acelasi timp remineralizarea acestuia. Poate fi folosita dupa periaj sau de fiecare data cand resimti nevoia, pe parcursul zilei.Ofera protectie intensiva impotriva cariilor pentru dinti sensibili. Inchide canalele deschis ale dentinei. Intensifica protectia dintilor impotriva cariilor.Fara coloranti, fara alcool, testat clinic.

Categorii: Igiena Orala
Brand: Elmex

Apa de gura Elmex Sensitive completeaza efectele pastei de dinti din aceeasi gama, promitand sa protejeze impotriva cariilor, chiar si in zonele cavitatii bucale mai greu accesibile pentru periuta de dinti. Apa de gura este bogata in fluor si intareste astfel smaltul, accentuand in acelasi timp remineralizarea acestuia. Poate fi folosita dupa periaj sau de fiecare data cand resimti nevoia, pe parcursul zilei.

Ofera protectie intensiva impotriva cariilor pentru dinti sensibili. Inchide canalele deschis ale dentinei. Intensifica protectia dintilor impotriva cariilor.

Fara coloranti, fara alcool, testat clinic.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data