Produse / Balsam de rufe concentrat Tesori d Oriente Hammam cu ulei de argan si fiori di arancio 30 spalari 750 ml

Balsam de rufe concentrat Tesori d Oriente Hammam cu ulei de argan si fiori di arancio 30 spalari 750 ml

13.75 RON

Parfumurile unice si fascinante de Tesori d’Oriente sunt disponibile in sfarsit si pentru hainele si lenjeriile tale cele mai exclusive. Parfumul Hammamului este amestecul perfect dintre senzualitatea Jasmine, luminozitatea Orange Blossom si prospetimea Clementinei. Imbogatit cu microcapsule pretioase, acest balsam lasa pe rufele tale un parfum intens, unic si placut. Formula sa cremoasa si fara coloranti intinde tesaturile si usureaza calcarea.Clientii au spus: "Haine parfumate, moi si mai putin sifonate. Mirosul persista. Folosesc doza normala ( un capacel), pe care o pun in compartimentul special de la inceputul ciclului de spalare."Cristina-Magdalena M.

Brand: Tesori

Parfumurile unice si fascinante de Tesori d’Oriente sunt disponibile in sfarsit si pentru hainele si lenjeriile tale cele mai exclusive. Parfumul Hammamului este amestecul perfect dintre senzualitatea Jasmine, luminozitatea Orange Blossom si prospetimea Clementinei. Imbogatit cu microcapsule pretioase, acest balsam lasa pe rufele tale un parfum intens, unic si placut. Formula sa cremoasa si fara coloranti intinde tesaturile si usureaza calcarea.

Clientii au spus: "Haine parfumate, moi si mai putin sifonate. Mirosul persista. Folosesc doza normala ( un capacel), pe care o pun in compartimentul special de la inceputul ciclului de spalare."Cristina-Magdalena M.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data