Produse / Balsam rufe ASEVI SENSATIONS PASSION & TIARE 60 spalari 1.5litri

Balsam rufe ASEVI SENSATIONS PASSION & TIARE 60 spalari 1.5litri

16.40 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Stimuleaza-ti simturile cu noul balsam concentrat din gama Asevi Sensations, rezultat al fuziunii dintre seducatoarelee miresme fructale si florale cu efect energizant. Numar spalari: 60.Formula sa rafinata te va face sa simti intensitatea unui parfum care-ti va activa corpul si mintea. Precautii: A nu se inghiti. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Aruncati continutul/recipientul in conformitate cu sistemul de colectare selectiva aplicat in municipiul dumneavoastra. Contine 2-(4-tert-butilbenzil) propionaldehida, hexyl salicylate. Poate provoca o reactie alergica.

Categorii: Balsam de rufe
Brand: Asevi

Stimuleaza-ti simturile cu noul balsam concentrat din gama Asevi Sensations, rezultat al fuziunii dintre seducatoarelee miresme fructale si florale cu efect energizant. Numar spalari: 60.

Formula sa rafinata te va face sa simti intensitatea unui parfum care-ti va activa corpul si mintea. Precautii: A nu se inghiti. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Aruncati continutul/recipientul in conformitate cu sistemul de colectare selectiva aplicat in municipiul dumneavoastra. Contine 2-(4-tert-butilbenzil) propionaldehida, hexyl salicylate. Poate provoca o reactie alergica.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data