Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

BLOG

 • Biberoane MAM

  Descopera biberoanele MAM cu BABO! Alege din produsele noastre de pe babo.ro. Plaseaza comanda in mai putin de 2 minute! Cumpara acum!
 • Momente speciale la Babo...

  Ați rămas cu scutece de care nu mai aveți nevoie? Oferim o soluție umană pentru ele.
 • Cele mai vândute produse în luna mai

  De ce poate fi interesant să citiți ce au ales clienții noștri? Pentru că poate exista o posibilitate ca noi să nu fi acordat suficientă atenție nevoilor dumneavoastră. Astfel, putem oferi o altă opțiune prin care să venim în întâmpinarea voastră.
 • Chilot sau absorbant este discreet?

  Cine alege tipul de chiloți discreet? Pentru cine a fost conceput și de ce reprezintă o soluție convenabilă și pentru clienții noștri?
 • O soluție economică pentru incontinența ușoară.

  Scutecul de tip chiloțel cu un design economic este ideal atunci când nu contează ambalajul. Produsul poate avea defecte estetice sau absorbția poate fi variabilă.
 • Absorbție maximă

  De ce numesc câțiva dintre clienții noștri scutecul de tip Xdry 'scutecul de 24 de ore'?
 • Povestea Claudiei

  Claudia își îngrijește tatăl bolnav de 2 ani. După șocul primei perioade, a învățat să stocheze durerea și disperarea în adâncul inimii sale. Astfel, poate să se concentreze mai bine pe ceea ce este cel mai bine pentru pacientul său drag. Cea mai mare provocare pentru ea este faptul că, deși acum tatăl ei este mai calm, el încă are mișcări necontrolate și vrea să-și schimbe scutecul. I-am oferit două soluții, una este tampoanele anatomice cu chiloți speciali (dar ieftini, elastici și ușor de spălat), iar cealaltă este un scutec cu 9 picături, de obicei utilizat de persoane active, dar potrivit și pentru pacienții care stau la pat, datorită absorbției sale mari. A fost plăcut să vedem chipul Claudiei, care nu mai este speriată de dimineți. Mulțumim, Claudia, că ne-ai ales. "
 • Cum se folosește parfumul de rufe concentrat Kifra?

  Cum se folosește parfumul de rufe concentrat Kifra? În cazul în care ai întrebări cu privire la modul în care se utilizează Kifra, parfum de rufe concentrat, ne-am gândit să le lămurim. Pregătește-te pentru a atinge un nivel de prospețime al rufelor tale! Cu Kifra, parfum de rufe concentrat, vei adăuga o prospețime efervescentă și irezistibilă rufelor tale, la care nu vei mai putea renunța. Kifra durează de la spălare până la purtare, și mult după. Iar nouă ne place să credem că este vorba de mai mult decât de adăugarea unui parfum. Kifra adaugă atitudine!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare