Înapoi

Chiloti postnatali si alternative

Blog - 2020-09-28

Chilotii nostrii postnatali, sunt comode, si dau un suport bun absorbantelor. Se pot spala pana la 100 de ori. Multi mamici din cei care au devenit clientii nostrii, ne-au spus ca pentru luni de zile le foloseau, pentru ca erau mult mai comode decat chilotii obisnuiti.

Ce este important in perioada postnatala, cand vine vorba de chiloti si absorbante?

Sa fie comode, cu cat au suprafata mai mare si larga cu atat mai bine putem aseza absorbantele. Este important sa tina bine absorbantul, ca acela sa nu se miste mult. In aceelas timp, este perfect pentru a acoperi burtica astfel offerind o senzatie de comfort si protectie, mai ales in aceasta perioada delicata pentru oricare mamica. Singurul lucru negativ ar fi ca chilotii nu prea sunt sexy, stiu acest lucru:)

Avem multe tipuri de absorbante, astfel va putem propune si formatul chilot si absorbant impreuna. Aceste tipuri de chiloti sunt cu absorbantul deja aplicate, incorporate.

Daca ati avut o nastere naturala, ambele solutii ar fii ideale. Mie mi-a placut mult chilotul+absorbantul mare ( rectangular ) pentru ca la asezare pe scaun nu aveam frica ca absorbantul m-ar impunge. Era atat de comod si mare, ca si c-um as fii avut o dubla protectie. Alte mamici din spital, cand am nascut eu, aveau chilot normali si sexy cu absorbante micute :(. Se vedea pe ele ca sufereau.

Cei care ii dau o sansa absorbantului tip chilot discret, realizeaza ca este practic ca este impreuna. In primele zile merita banii in plus, pentru ca este de unica folosinta dar practica. Eu as spune ca chilotul discret este ideal si pentru cei care nasc prin cezariana.

Puteti sa aruncati o privire la gama noastra de chiloti tip discret pe linkul de desubt.

http://babo.ro/products?search=chilot+discret

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data