Înapoi

Protectia Mediului in Locuinta Noastra

Blog - 2021-10-08

Produsele din gama Winni's sunt produse noi, din Italia. Sunt ecologice, vegan, hipoalergenice si sunt la un pret foarte bun. Balsam de rufe, solutia de curatat suprafete, detergent lichid curata eficient hainele, suprafetele la sand in urma lor un miros placut care cuprinde toata casa. Incercati si indragostiti de produsele ecologice Winni's.

Hainele pe care le purtăm sunt a doua noastră piele și trebuie să avem grijă de ele. Datorită unei formulări care conține materii prime pe bază de plante, detergentul pentru rufe Winni este hipoalergenic și a fost testat cu nichel, crom și cobalt (prag detectabil <0,01 PPM) pentru a vă proteja complet pielea. De aceea, acest produs este perfect potrivit pentru hainele pentru bebeluși și copii. 100% eficient pentru îndepărtarea petelor chiar și la temperaturi scăzute (pentru a economisi energie și cu impact asupra mediului limitat); lasă un parfum plăcut de lavandă pe articole de îmbrăcăminte. Deoarece este complet biodegradabil și formula sa conține ingrediente naturale, acest produs are un impact asupra mediului limitat. Perfect pentru a fi folosit cu orice tip de țesătură, articole de îmbrăcăminte delicate și vopsite și pentru rufele întregii familii.

Disponibil și în sticle de 750 ml, în sticle de 1500 ml - Lavandă sau Aleppo & Verbena și în punga practică eco-reumplere pentru a reduce utilizarea plasticului pentru ambalare.

Produsul este certificat Vegan OK și îndeplinește cerințele SkinEco.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data