Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Înapoi

Cum se folosește parfumul de rufe concentrat Kifra?

BLOG

Cum se folosește parfumul de rufe concentrat Kifra? În cazul în care ai întrebări cu privire la modul în care se utilizează Kifra, parfum de rufe concentrat, ne-am gândit să le lămurim. Pregătește-te pentru a atinge un nivel de prospețime al rufelor tale! Cu Kifra, parfum de rufe concentrat, vei adăuga o prospețime efervescentă și irezistibilă rufelor tale, la care nu vei mai putea renunța. Kifra durează de la spălare până la purtare, și mult după. Iar nouă ne place să credem că este vorba de mai mult decât de adăugarea unui parfum. Kifra adaugă atitudine!

Unde se adaugă parfumul concentrat de rufe Kifra?

Cu Kifra parfum de rufe concentrat vei obține un parfum proaspăt activat la spălare, care se va păstra în haine timp îndelungat și-ți va da ocazia să te învălui într-o diversitate de miresme, în funcție de starea ta.

Kifra face o pereche încântătoare cu orice detergent de încredere sau balsam de rufe pe care le alegi. Particulele de parfum pot fi folosite pe toate culorile, țesăturile și în orice mașină de spălat. Pur și simplu se adaugă în compartimentul de balsam, înainte de începerea ciclului de spălare.

Cum se dozează parfumul concentrat de rufe Kifra?

Deși doza recomandată pentru un miros moderat al rufelor este de 2,5 ml de parfum de rufe, diluat în 50 ml de apă, tu poți doza cantitatea de lichid în funcție de cât de parfumate dorești să fie rufele.

Pentru dozajul recomandat de către noi, o sticlă de parfum de rufe Kifra îți va fi suficientă pentru 80 de spălări, astfel că miresmele tale preferate te vor însoți oriunde mergi un timp îndelungat.

Dacă ai urmat aceste instrucțiuni înseamnă că ai stăpânit arta de stimulare a mirosului în timpul spălării rufelor. Alege parfumul de rufe Kifra și folosește-l singur, sau în combinație cu balsamul de rufe și creează o aromă specială numai a ta!

0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare