Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Înapoi

O soluție economică pentru incontinența ușoară.

BLOG - 2023-05-22

Scutecul de tip chiloțel cu un design economic este ideal atunci când nu contează ambalajul. Produsul poate avea defecte estetice sau absorbția poate fi variabilă.

Scutecele cu un ambalaj economic sunt considerate de majoritatea clienților noștri, în special de buniciile care trăiesc în zonele rurale, ca fiind cea mai bună soluție. Această soluție funcționează când problema incontinenței este minoră, dar utilizatorul este prea în vârstă pentru a găsi o soluție sigură cu ajutorul scutecelor obișnuite. Scutecul se poate mișca, iar mâinile tremurânde pot întâmpina dificultăți în a-l fixa la lenjerie. Poate fi inconfortabil, un absorbant. Pe de altă parte, scutecele de tip chiloțel sunt în general prea scumpe, deoarece oferă confort. Cu oferta noastră de scutece cu un ambalaj economic, putem fi o soluție excelentă si la pret pentru cei care sunt în vârstă, dar încă suficient de puternici pentru a se îngriji singuri. Există mai puține accidente, deoarece procesul de îmbrăcare și dezbrăcare este rapid.

0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare