Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Înapoi

Chilot sau absorbant este discreet?

BLOG

Cine alege tipul de chiloți discreet? Pentru cine a fost conceput și de ce reprezintă o soluție convenabilă și pentru clienții noștri?

Produsul chiloți discreți pentru incontinență a fost creat pentru clienții ocidentali din Europa. Acești chiloți sunt destinati persoanelor care suferă de incontinență ușoară și au nevoie de o soluție absorbtivă, dar nu consideră că este o soluție ideală să folosească doar absorbante. Cu toate acestea, producătorii au avut îndoieli în legătură cu acceptarea acestui produs deoarece credeau că prețul lor va descuraja clienții. În realitate, prețul acestor chiloți discreți este mai mare decât cel al absorbentelor fără partea de chiloți. Cu toate acestea, aceștia pot fi extrem de confortabili pentru un client care se confruntă și cu alte probleme, cum ar fi tremuratul mâinilor sau pur și simplu își permit să aleagă o soluție mai inovatoare.

Vă invităm să îi încercați. Aceștia sunt ideali pentru cei care suferă de incontinență ușoară și nu au nevoie de o absorbție mai mare ex. cea oferită de chiloții tradiționali. Acesta o are mai mica. În comparație cu chiloții tradiționali, prețul acestora este mult mai favorabil. Aveți posibilitatea să solicitați și mostre la prețuri foarte accesibile, sau puteți opta pentru produse de calitate a II-a, care pot fi, de asemenea, o soluție eficientă.

 

https://babo.ro/chilot-adult-tip-discret-egosan-light-large-7-buc_275595

https://babo.ro/chilot-adult-tip-discret-egosan-medium-8-buc_303628

 

0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare