Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Înapoi

Biberoane MAM

BLOG - 2023-06-28

Descopera biberoanele MAM cu BABO! Alege din produsele noastre de pe babo.ro. Plaseaza comanda in mai putin de 2 minute! Cumpara acum!

Biberon MAM Anti-Colic

Protectie ideala impotriva colicilor

Biberonul nostru MAM Anti-Colic este cea mai bună alegere pentru hrănirea cu lapte matern extras, chiar de la început. MAM Anti-Colic oferă părinților cea mai bună protecție posibilă împotriva colicilor și facilitează trecerea între alăptare și biberonul. Baza unică a supapei asigură un flux uniform de lichid, ceea ce permite bebelușului să bea netulburat, fără întrerupere. În același timp, atât părinții, cât și copilul se pot bucura de experiența intimă a hrănirii. 

 

 

Flux uniform de lichid datorită sistemului inovator Anti-Colic

Suzetă MAM cu suprafață de silicon SkinSoft™ pentru acceptare ușoară:

O tetina moale și plată - ca mamelonul unei mame în timpul alăptării

Cupele noastre inovatoare din silicon MAM SkinSoft™ se apropie cât mai mult de sentimentul familiar al alăptării. Forma unică plată imită forma mamelonului mamei în timpul alăptării, astfel încât se potrivește perfect în gura bebelușului. Acest lucru facilitează foarte mult tranziția între alăptare și hrănirea cu biberon.

Bebelușii aprobă: 94%* acceptă suzeta MAM

(*2009-2014 cercetare de piață, cu participarea a 1349 de bebeluși)

Gama de produse MAM Anti-Colic pentru biberoane:

Diferitele dimensiuni ale sticlei MAM Easy Start Anti-Colic pentru colici

Lucru în echipă cu experți medicali pentru siguranță maximă

De la început, produsele MAM au fost dezvoltate împreună cu experți medicali și institute de cercetare precum ICMRS, precum și cu pediatri, specialiști în dezvoltarea copilului, stomatologi și moașe. Inovațiile MAM pot deveni parte din viața bebelușului doar după aprobarea experților medicali. 

Fără BPA/BPS : Toate biberoanele MAM sunt fabricate din materiale fără BPA și BPS (fără BPA conform regulamentului de implementare 321/2011/UE). 

0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare