Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Chilot adult EGOSAN XDry LARGE 11pic (100-150 cm; >70kg) 6buc

28.00 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
  • ABSORBEȚIE MAXIMĂ PENTRU UTILIZARE PE TERMEN LUNG – Chiloții unisex pentru femei și bărbați pot fi purtati toată ziua și schimbati mai rar decât chiloții tradiționali și pot fi, de asemenea, purtati peste noapte pentru protecție toată noaptea.
  • 14 UȘOR DE UTILIZAT ȘI LENȚIERĂ Ușoară – Pulp-uri Egosan pentru adulți Include o husă exterioară respirabilă și o absorbție ridicată pentru cea mai bună siguranță și protecție totală. O „țesătură hipoalergenică nețesată” ușoară oferă un confort natural care se modelează discret pe corpul tău pentru o potrivire confortabilă, spre deosebire de ORICE altă lenjerie intimă
  • INDICATOR DE UMEBILITATE ȘI CONTROLUL MIROSURI – Tracțiunile pentru adulți Egosan includ un indicator de umiditate și un crochet elastic non-alergenic cu protecție împotriva mirosurilor care reduc mirosurile neplăcute, scurgerile și vă menține uscat.
  • MOALE ȘI RESPIRABIL CU EXTRACT DE ALOE - Fiecare scutec este fabricat din pulpă pufoasă și un strat exterior moale, fără foșnet și are un sistem dermo-protector liniștitor.


ABSORBEȚIE MAXIMĂ PENTRU UTILIZARE PE TERMEN LUNG – Chiloții unisex pentru femei și bărbați pot fi purtati toată ziua și schimbati mai rar decât chiloții tradiționali și pot fi, de asemenea, purtati peste noapte pentru protecție toată noaptea. 14 UȘOR DE UTILIZAT ȘI LENȚIERĂ Ușoară – Pulp-uri Egosan pentru adulți Include o husă exterioară respirabilă și o absorbție ridicată pentru cea mai bună siguranță și protecție totală. O „țesătură hipoalergenică nețesată” ușoară oferă un confort natural care se modelează discret pe corpul tău pentru o potrivire confortabilă, spre deosebire de ORICE altă lenjerie intimă INDICATOR DE UMEBILITATE ȘI CONTROLUL MIROSURI – Tracțiunile pentru adulți Egosan includ un indicator de umiditate și un crochet elastic non-alergenic cu protecție împotriva mirosurilor care reduc mirosurile neplăcute, scurgerile și vă menține uscat. MOALE ȘI RESPIRABIL CU EXTRACT DE ALOE - Fiecare scutec este fabricat din pulpă pufoasă și un strat exterior moale, fără foșnet și are un sistem dermo-protector liniștitor.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare