Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Chilot adult MCKESSON LARGE 3 picaturi 18 buc

40.50 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Chilotul pentru adulți Mckesson LARGE ultra 3 picaturi 18 buc este alegerea ideală pentru cei care se confruntă cu probleme de incontinență. Aceste scutece pentru adulți au un design unisex și pot fi purtate confortabil atât de bărbați, cât și de femei. Mărimea lor variază între 111 și 147 cm, asigurând o potrivire perfectă.

Aceste produse sunt multifuncționale, deoarece pot fi utilizate și ca lenjerie intimă obișnuită. Datorită taliei elastice confortabile, se adaptează perfect și asigură o purtare confortabilă. Stratul superior ușor și moale, permeabil la aer, permite pielii să respire, promovând confortul și prevenind mirosurile neplăcute și iritațiile.

În plus, chilotul pentru adulți Mckesson este dotat cu inserții premium care absorb rapid umiditatea, asigurând o senzație de uscăciune și confort. Stratul de protecție împotriva scurgerilor oferă o siguranță suplimentară utilizatorilor.

Aceste scutece pentru adulți sunt ideale pentru persoanele active care se confruntă cu probleme de incontinență atât ziua, cât și noaptea. Ele oferă o protecție de încredere, permițând tuturor să se bucure în mod încrezător de activitățile cotidiene.

Alegeți chilotul adulți Mckesson bucurați-vă de confort și siguranță în gestionarea incontinenței!
Chilotul pentru adulți Mckesson LARGE ultra 3 picaturi 18 buc este alegerea ideală pentru cei care se confruntă cu probleme de incontinență. Aceste scutece pentru adulți au un design unisex și pot fi purtate confortabil atât de bărbați, cât și de femei. Mărimea lor variază între 111 și 147 cm, asigurând o potrivire perfectă. Aceste produse sunt multifuncționale, deoarece pot fi utilizate și ca lenjerie intimă obișnuită. Datorită taliei elastice confortabile, se adaptează perfect și asigură o purtare confortabilă. Stratul superior ușor și moale, permeabil la aer, permite pielii să respire, promovând confortul și prevenind mirosurile neplăcute și iritațiile. În plus, chilotul pentru adulți Mckesson este dotat cu inserții premium care absorb rapid umiditatea, asigurând o senzație de uscăciune și confort. Stratul de protecție împotriva scurgerilor oferă o siguranță suplimentară utilizatorilor. Aceste scutece pentru adulți sunt ideale pentru persoanele active care se confruntă cu probleme de incontinență atât ziua, cât și noaptea. Ele oferă o protecție de încredere, permițând tuturor să se bucure în mod încrezător de activitățile cotidiene. Alegeți chilotul adulți Mckesson bucurați-vă de confort și siguranță în gestionarea incontinenței!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare