Produse / Chilot adult SENI Active Basic XLarge 120-160 cm 20 buc

Chilot adult SENI Active Basic XLarge 120-160 cm 20 buc

63.90 RON

Chilotul elastic absorbant Seni Active Basic Medium 20 pentru incontinenta medie si grava este ideal pentru persoanele active, fiind foarte asemanator unui chilot obisnuit, dar si pentru persoanele in reabilitare fizica.Miezul absorbant dublu, asigura capacitate sporita de absorbtie, iar stratul de distributie EDS, garanteaza o absorbtie RAPIDA a umezelii. Chilotul are banda elastica in talie, suprafata naturala Air, ce permite pielii sa respire si NU contine elemente din latex. Pentru indepartare este necesara doar ruperea cusaturii din lateral.Datorita proprietatii Odour Stop, neutralizeaza mirosul neplacut, prin reducerea dezvoltarii bacteriilor.

Brand: Seni

Chilotul elastic absorbant Seni Active Basic Medium 20 pentru incontinenta medie si grava este ideal pentru persoanele active, fiind foarte asemanator unui chilot obisnuit, dar si pentru persoanele in reabilitare fizica.

Miezul absorbant dublu, asigura capacitate sporita de absorbtie, iar stratul de distributie EDS, garanteaza o absorbtie RAPIDA a umezelii. Chilotul are banda elastica in talie, suprafata naturala Air, ce permite pielii sa respire si NU contine elemente din latex. Pentru indepartare este necesara doar ruperea cusaturii din lateral.

Datorita proprietatii Odour Stop, neutralizeaza mirosul neplacut, prin reducerea dezvoltarii bacteriilor.

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data