RO 🇹🇩 Dragi clienți! Cu ocazia Zilei Tatălui, acum duminică, este valabil în luna iunie codul nostru de reducere, care oferă o reducere de 10% la produsele de pe babo.ro! La comanda introduceti codul:TATA10 în fila de comentarii! 😉 HU 🇭🇺 Kedves Vásárlók! A most vasárnapi apák napja alkalmából Júniusban érvényes a kedvezményes kódunk, amely 10% kedvezményt biztosít a termékekre a babo.ro-n! Rendeléskor írd be TATA10 kódot a megjegyzés fülbe! 😉 -
Produse / Chilot adult tip DISCRET ALWAYS Large 6 picaturi PLUS 8 buc (1x4)

Chilot adult tip DISCRET ALWAYS Large 6 picaturi PLUS 8 buc (1x4)

39.00 RON
Adaugă la favorite    

Always Discreet, Lenjerie pentru incontinenta PlusCu lenjeria pentru incontinenta plus Always Discreet iti poti continua ziua in mod normal chiar si atunci cand te confrunti cu cantitati mari de scurgeri cauzate de urgentele neprevazute. Cu un nucleu absorbant pentru a extrage, a capta si a bloca umezeala si mirosurile neplacute, precum si bariere LeakGuard duble pentru a preveni scurgerile, puteti conta pe protectia de incredere Always Discreet. Lenjeria pentru incontinenta urinarepentru femei este confectionata dintr-un material delicat, asemanator bumbacului, si are o banda pentru talie moale care urmeaza formele corpului dvs. pentru confort suplimentar. Nucleu RapidDryNucleul RapidDry ajuta la extragerea, captarea si blocarea umezelii si a mirosurilor neplacute, acoperindu-va din spate in fata. Ofera protectie HeavyLeak vezicii urinare pentru zi sau noapte, oferind protectie discreta pentru orice situatie. Tehnologie OdourLockNeutralizeaza instantaneu si continuu mirosurile neplacute si ofera un parfum delicat pentru prospetime suplimentara. Fixare sigura pentru cele mai abundente scurgeriDatorita designului lor subtire, veti putea merge mentinandu-va postura si pastrand in acelasi timp protectia pentru incontinenta discreta. Disponibil pentru protectie peste noapteInclude bariere LeakGuard duble cu lungime completa pentru a preveni scurgerile atunci cand sunt cel mai probabil sa se intample, in timpul somnului. Ce este Always Discreet pentru vezica sensibila?Always Discreet este o linie de produse concepute special pentru vezica sensibila. Ce inseamna „vezica sensibila”?Termenul „vezica sensibila” descrie o afectiune frecventa care duce la o urgenta crescuta si frecventa a urinarii. Cum sunt produsele Always Discreet diferite de produsele menstruale?Absorbantele zilnice Always Discreet si absorbantele normale contin material absorbant gel (AGM), dezvoltat in principal pentru urina, deoarece urina este mult mai putin vascoasa (mai subtire) decat lichidul menstrual. Ce este tehnologia OdourLock?Tehnologia OdourLock utilizata in absorbantele zilnice si absorbantele normale Always Discreet este o tehnologie exclusiva care neutralizeaza mirosurile neplacute, in loc sa le mascheze pur si simplu.

Categorii: Chiloti adulti
Always Discreet, Lenjerie pentru incontinenta Plus

Cu lenjeria pentru incontinenta plus Always Discreet iti poti continua ziua in mod normal chiar si atunci cand te confrunti cu cantitati mari de scurgeri cauzate de urgentele neprevazute. Cu un nucleu absorbant pentru a extrage, a capta si a bloca umezeala si mirosurile neplacute, precum si bariere LeakGuard duble pentru a preveni scurgerile, puteti conta pe protectia de incredere Always Discreet. Lenjeria pentru incontinenta urinarepentru femei este confectionata dintr-un material delicat, asemanator bumbacului, si are o banda pentru talie moale care urmeaza formele corpului dvs. pentru confort suplimentar.
Nucleu RapidDry

Nucleul RapidDry ajuta la extragerea, captarea si blocarea umezelii si a mirosurilor neplacute, acoperindu-va din spate in fata. Ofera protectie HeavyLeak vezicii urinare pentru zi sau noapte, oferind protectie discreta pentru orice situatie.
Tehnologie OdourLock

Neutralizeaza instantaneu si continuu mirosurile neplacute si ofera un parfum delicat pentru prospetime suplimentara.
Fixare sigura pentru cele mai abundente scurgeri

Datorita designului lor subtire, veti putea merge mentinandu-va postura si pastrand in acelasi timp protectia pentru incontinenta discreta.
Disponibil pentru protectie peste noapte

Include bariere LeakGuard duble cu lungime completa pentru a preveni scurgerile atunci cand sunt cel mai probabil sa se intample, in timpul somnului.

Ce este Always Discreet pentru vezica sensibila?

Always Discreet este o linie de produse concepute special pentru vezica sensibila.
Ce inseamna „vezica sensibila”?

Termenul „vezica sensibila” descrie o afectiune frecventa care duce la o urgenta crescuta si frecventa a urinarii.
Cum sunt produsele Always Discreet diferite de produsele menstruale?

Absorbantele zilnice Always Discreet si absorbantele normale contin material absorbant gel (AGM), dezvoltat in principal pentru urina, deoarece urina este mult mai putin vascoasa (mai subtire) decat lichidul menstrual.
Ce este tehnologia OdourLock?

Tehnologia OdourLock utilizata in absorbantele zilnice si absorbantele normale Always Discreet este o tehnologie exclusiva care neutralizeaza mirosurile neplacute, in loc sa le mascheze pur si simplu.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data