Produse / Chilot copii Sleepy Natural Ultra Sensitive Nr 6 Junior+ 15-25 kg 20 buc

Chilot copii Sleepy Natural Ultra Sensitive Nr 6 Junior+ 15-25 kg 20 buc

29.00 RON

Scutecul tip chilot este foarte comod de vara sau pentru copilasii care sunt intotdeuna in mare miscare :).Clientii au spus despre produs: "Mărimea este puțin mai mica, mai ales daca e un copil dolofan. Mi se pare ca nu au capacitate foarte mare, dar țin peste o noapte de 10 ore. In rest, mulțumită. Continui sa le folosesc."N."Copilasul meu este putin mai dolofan, pentru el nu corespunde mărimea la kg care le recomanda ei, băiețelul meu are 18 kg abia îi bag pe el și îl și strânge! Am ales marimea mai mare de la marca POMMETTE, si atunci pentru noi astfel am gasit solutia"P.

Scutecul tip chilot este foarte comod de vara sau pentru copilasii care sunt intotdeuna in mare miscare :).

Clientii au spus despre produs: "Mărimea este puțin mai mica, mai ales daca e un copil dolofan. Mi se pare ca nu au capacitate foarte mare, dar țin peste o noapte de 10 ore. In rest, mulțumită. Continui sa le folosesc."N.

"Copilasul meu este putin mai dolofan, pentru el nu corespunde mărimea la kg care le recomanda ei, băiețelul meu are 18 kg abia îi bag pe el și îl și strânge! Am ales marimea mai mare de la marca POMMETTE, si atunci pentru noi astfel am gasit solutia"P.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data