Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Chilot ECOLOGIC copii TIDOO Nr 4 maxi 8-15 kg 38buc

38.29 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Chilot TIDOO BIO hipoalergenice 8-15kg, Nr.4

 

Tidoo este un brand frantuzesc de scutece ecologice, a carui scop principal este protejarea sanatatii pielii bebelusului si grija pentru mediul inconjurator. Inca de la inceput, Tidoo a facut eforturi considerabile pentru a pune ETICA in centrul principiilor sale, de unde si decizia de a produce exclusiv in Franta. Totodata, brandul Tidoo si-a propus sa ofere produse foarte calitative pentru a incuraja si sustine un consum responsabil.

Scutecele Tidoo indeplinesc cele mai exigente dorinte ale parintilor:

✓ Testate clinic ca si produse NON-IRITANT, astfel pastreaza sanatoasa pielea fragila a bebelusului.
✓ Sunt ultra eficiente: bebelusul ramane uscat pana la 12 ore.
✓ Asigura igiena corecta a bebelusului: cu 0% clor, 0% lotiune, 0% latex, 0%parfum, 0%OMG.
✓ Sunt prietenoaste cu planeta: fabricate in Franta, aceste scutece au obtinut certificarea ecologica foarte exigenta SWAN. Celuloza naturala este certificata FSC® si materialele folosite sunt reciclate si reciclabile.

Produsele sunt testate in mod regulat de catre laboratoare independente ce verifica peste 250 de substante controversate, cu risc pentru bebelusi, iar rezultatele sunt analizate si transmise transparent de catre experti in sanatate.Scutecele Tidoo au primit certificarea HIPOALERGENIC si NON IRITANT din partea laboratorului independent Cosmepar din Franta.
SUPER EFICIENTA este unul dintre punctele forte ale scutecelor Tidoo: pana la 12 ore de eficacitate pentru zi si noapte.
Voalul exterior micro-ventilat permite pielii bebelusului sa respire, pentru a preveni formarea de roseata si iritatii cauzate de scutec.

Forma lor ergonomica se potriveste perfect cu anatomia bebelusului si textura scutecelor este extrem de moale.
La marimea 1 scutecele sunt prevazute cu decupaj in zona ombilicala pentru a facilita curatarea zonei fragile a buricului si indicator de umiditate care devine albastru la contactul cu urina.

Scutecele Tidoo sunt certificate FSC si Nordic Swan.
Stratul absorbant al scutecelor este realizat in proportie de 60% din celuloza din lemn, naturala si certificata FSC® albita fara clor (TCF = total fara clor).
Eticheta FSC® garanteaza utilizarea fibrelor de celuloza lemnoasa din exploatatii forestiere responsabile, care ofera avantaje de mediu, economice si sociale.
Nordic Swan este o certificare foarte exigenta care garanteaza ca produsele sunt concepute intr-un mod durabil, cu un impact scazut asupra mediului.Chilot TIDOO BIO hipoalergenice 8-15kg, Nr.4   Tidoo este un brand frantuzesc de scutece ecologice, a carui scop principal este protejarea sanatatii pielii bebelusului si grija pentru mediul inconjurator. Inca de la inceput, Tidoo a facut eforturi considerabile pentru a pune ETICA in centrul principiilor sale, de unde si decizia de a produce exclusiv in Franta. Totodata, brandul Tidoo si-a propus sa ofere produse foarte calitative pentru a incuraja si sustine un consum responsabil. Scutecele Tidoo indeplinesc cele mai exigente dorinte ale parintilor: ✓ Testate clinic ca si produse NON-IRITANT, astfel pastreaza sanatoasa pielea fragila a bebelusului.✓ Sunt ultra eficiente: bebelusul ramane uscat pana la 12 ore.✓ Asigura igiena corecta a bebelusului: cu 0% clor, 0% lotiune, 0% latex, 0%parfum, 0%OMG.✓ Sunt prietenoaste cu planeta: fabricate in Franta, aceste scutece au obtinut certificarea ecologica foarte exigenta SWAN. Celuloza naturala este certificata FSC® si materialele folosite sunt reciclate si reciclabile. Produsele sunt testate in mod regulat de catre laboratoare independente ce verifica peste 250 de substante controversate, cu risc pentru bebelusi, iar rezultatele sunt analizate si transmise transparent de catre experti in sanatate. Scutecele Tidoo au primit certificarea HIPOALERGENIC si NON IRITANT din partea laboratorului independent Cosmepar din Franta.SUPER EFICIENTA este unul dintre punctele forte ale scutecelor Tidoo: pana la 12 ore de eficacitate pentru zi si noapte.Voalul exterior micro-ventilat permite pielii bebelusului sa respire, pentru a preveni formarea de roseata si iritatii cauzate de scutec.Forma lor ergonomica se potriveste perfect cu anatomia bebelusului si textura scutecelor este extrem de moale.La marimea 1 scutecele sunt prevazute cu decupaj in zona ombilicala pentru a facilita curatarea zonei fragile a buricului si indicator de umiditate care devine albastru la contactul cu urina.Scutecele Tidoo sunt certificate FSC si Nordic Swan.Stratul absorbant al scutecelor este realizat in proportie de 60% din celuloza din lemn, naturala si certificata FSC® albita fara clor (TCF = total fara clor).Eticheta FSC® garanteaza utilizarea fibrelor de celuloza lemnoasa din exploatatii forestiere responsabile, care ofera avantaje de mediu, economice si sociale.Nordic Swan este o certificare foarte exigenta care garanteaza ca produsele sunt concepute intr-un mod durabil, cu un impact scazut asupra mediului.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare