Produse / Chilotei copii HUGGIES Pants Boy Nr 3 midi 6-11 kg 44 buc

Chilotei copii HUGGIES Pants Boy Nr 3 midi 6-11 kg 44 buc

54.90 RON
(-10%)
49.41 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Huggies Nr.3 Pants D Jumbo Boy 44 buc, 6-11 kgOdata cu dezvoltarea bebelusului, creste si nevoia de miscare. Scutecele Huggies Pants sunt special concepute pentru copilasi activi. Se pot utiliza pe perioada zilei si a noptii. Contin materiale moi cu micro-pori ce permit pielii sa respire. Banda moale, elastica si ajustabila ce se fixeaza usor pe burtica bebelusului.Detalii:Stratul Dry Touch asezat intr-un mod unic, special pentru fetite si baietei, absorbe in cateva secunde, pastrand pielea uscata zi si noapte.Elastic cu strangere pe picior pentru extra-protectie impotriva scurgerilor. Indicator de umezeala care isi schimba culoarea. Scutec - chilotel cu putere mare de absorbtie, usor de pus si de scos.Desene Disney atractive, doua modele diferite in fiecare pachet, pentru fetite si baietei.

Huggies Nr.3 Pants D Jumbo Boy 44 buc, 6-11 kg

Odata cu dezvoltarea bebelusului, creste si nevoia de miscare. Scutecele Huggies Pants sunt special concepute pentru copilasi activi. Se pot utiliza pe perioada zilei si a noptii. Contin materiale moi cu micro-pori ce permit pielii sa respire. Banda moale, elastica si ajustabila ce se fixeaza usor pe burtica bebelusului.

Detalii:

  • Stratul Dry Touch asezat intr-un mod unic, special pentru fetite si baietei, absorbe in cateva secunde, pastrand pielea uscata zi si noapte.
  • Elastic cu strangere pe picior pentru extra-protectie impotriva scurgerilor. Indicator de umezeala care isi schimba culoarea. Scutec - chilotel cu putere mare de absorbtie, usor de pus si de scos.
  • Desene Disney atractive, doua modele diferite in fiecare pachet, pentru fetite si baietei.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data