Produse / Chilotei copii HUGGIES Pants Mega Pack 4, Girl, 9-14 kg, 52 buc

Chilotei copii HUGGIES Pants Mega Pack 4, Girl, 9-14 kg, 52 buc

58.51 RON
Chilotei-scutece Huggies Pants pentru fetite Chilotei-scutece Huggies Pants pentru fetite sunt conceputi tinand cont de caracteristicile anatomice, special pentru fetite. Braul si laturile largi se intind in toate directiile, mansetele elastice din jurul picioarelor sunt destinate pentru o aderare mai stransa si confortul necesar in timpul miscarilor. Puteti sa ii puneti rapid si usor pe bebelusi - ca chiloteii obisnuiti. Si la fel de usor sa ii scoateti - trebuie doar sa rupeti partile laterale. Indicatorul de umiditate va sopteste cand chiloteii trebuie schimbati. Avantajele chiloteilor-scutece Huggies Pants pentru fetite:DryTouch este un strat interior care absoarbe lichidul in cateva secunde si il pastreaza in interior, asigurand bebelusului o uscaciune atat ziua, cat si noaptea;Prezenta unui strat special distribuitor pentru fetite;Usor de imbracat - ca chiloteii obisnuiti;Usor de scos - rupeti cusatura laterala;Materiale moi si respirabile;Indicator de umiditate;Elasticele moi din jurul picioarelor asigura o protectie suplimentara impotriva scurgerilor;Lipici-eliminator: scoateti, strangeti, fixati cu lipici ;Design expresiv si personaje amuzante. Confortabil ca in bratele mamei.

Categorii: Chilotel copii
Brand: Huggies
Chilotei-scutece Huggies Pants pentru fetite

Chilotei-scutece Huggies Pants pentru fetite sunt conceputi tinand cont de caracteristicile anatomice, special pentru fetite.

Braul si laturile largi se intind in toate directiile, mansetele elastice din jurul picioarelor sunt destinate pentru o aderare mai stransa si confortul necesar in timpul miscarilor.

Puteti sa ii puneti rapid si usor pe bebelusi - ca chiloteii obisnuiti. Si la fel de usor sa ii scoateti - trebuie doar sa rupeti partile laterale.

Indicatorul de umiditate va sopteste cand chiloteii trebuie schimbati.

Avantajele chiloteilor-scutece Huggies Pants pentru fetite:

  • DryTouch este un strat interior care absoarbe lichidul in cateva secunde si il pastreaza in interior, asigurand bebelusului o uscaciune atat ziua, cat si noaptea;
  • Prezenta unui strat special distribuitor pentru fetite;
  • Usor de imbracat - ca chiloteii obisnuiti;
  • Usor de scos - rupeti cusatura laterala;
  • Materiale moi si respirabile;
  • Indicator de umiditate;
  • Elasticele moi din jurul picioarelor asigura o protectie suplimentara impotriva scurgerilor;
  • Lipici-eliminator: scoateti, strangeti, fixati cu lipici ;
  • Design expresiv si personaje amuzante.
Confortabil ca in bratele mamei.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data