Produse / Chilotei copii HUGGIES Pull-Ups Boy Nr 6 junior+ 18-23 kg 15 buc

Chilotei copii HUGGIES Pull-Ups Boy Nr 6 junior+ 18-23 kg 15 buc

33.90 RON

Huggies Pull-Ups-chilotei antrenament/tranzitie pentru toaleta.Pentru a-ti ajuta copilul sa inteleaga diferenta dintre ud si uscat si nevoia asociata de a merge la toaleta, Huggies va ofera PullUps, chilotei de tranzitie.PullUps sunt un lucru extraordinar, nu doar pentru ca arata ca lenjeria adultilor, ci si pentru ca au desene educative care dispar la umezeala.Copilul va intelege imediat ca pentru a pastra frumoasele desene va trebui sa foloseasca olita. Aceasta este puterea educatiei vizuale.Au suprafete absorbante specifice nevoilor fetelor si baietilor, o banda elastica in talie pentru a arata mai bine, sunt mai scurti pentru confortul sporit al copilului, seamana cu un chilotel obisnuit.Copiii adora desenele Disney, iar elementele grafice care dispar la umezeala ii motiveaza sa ramana uscati.

Brand: Huggies

Huggies Pull-Ups-chilotei antrenament/tranzitie pentru toaleta.

Pentru a-ti ajuta copilul sa inteleaga diferenta dintre ud si uscat si nevoia asociata de a merge la toaleta, Huggies va ofera PullUps, chilotei de tranzitie.

PullUps sunt un lucru extraordinar, nu doar pentru ca arata ca lenjeria adultilor, ci si pentru ca au desene educative care dispar la umezeala.

Copilul va intelege imediat ca pentru a pastra frumoasele desene va trebui sa foloseasca olita. Aceasta este puterea educatiei vizuale.

Au suprafete absorbante specifice nevoilor fetelor si baietilor, o banda elastica in talie pentru a arata mai bine, sunt mai scurti pentru confortul sporit al copilului, seamana cu un chilotel obisnuit.

Copiii adora desenele Disney, iar elementele grafice care dispar la umezeala ii motiveaza sa ramana uscati.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data