Produse / Chilotei copii PAMPERS Premium Care Pants Nr 4 maxi 9-15 kg 22 buc

Chilotei copii PAMPERS Premium Care Pants Nr 4 maxi 9-15 kg 22 buc

34.90 RON

1. Trage-l in sus ca pe un chilotel pentru a-l pune;2. Rupe lateralele pentru a-l scoate;3. Ruleaza-l si lipeste banda adeziva inainte de a-l arunca; Delicat ca de matasePampers Premium Care Pants este cel mai fin scutec-chilotel de la Pampers, fiind realizat din materiale surprinzator de moi, perfecte pentru pielea delicata a copilului tau.Protectie de pana la 12 ore impotriva umezeliiScutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants sunt prevazute cu 3 canale absorbante, care ajuta la distribuirea uniforma a umezelii pentru o protectie de pana la 12 ore si un scutec mai putin voluminos.Retine umezeala departe de pielea copilului tauStratul interior cu Micro-perle absoarbe si retine umezeala in profunzime, departe de pielea delicata a copilului tau.Lasa pielea sa respireMaterialele speciale din care sunt realizate scutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants permit o circulatie optima a aerului, mentinand mai mult timp o senzatie de prospetime pentru pielea copilului tau.Confortabil in orice pozitieFixarea elastica in jurul taliei si picioruselor ofera o ajustare perfecta pentru confortul copilul tau. Umezeala ramane in scutec, iar joaca poate continua!Nici urma de frecareDesignul special al lateralelor scutecului-chilotel, in forma de S, se adapteaza miscarilor celui mic, protejandu-i pielea delicat impotriva frecarii. Astfel, el se poate juca dupa pofta inimii.Vezi cand trebuie schimbatIndicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand copilul tau trebuie schimbat. Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.

Brand: Pampers
1. Trage-l in sus ca pe un chilotel pentru a-l pune;
2. Rupe lateralele pentru a-l scoate;
3. Ruleaza-l si lipeste banda adeziva inainte de a-l arunca;

Delicat ca de matase


Pampers Premium Care Pants este cel mai fin scutec-chilotel de la Pampers, fiind realizat din materiale surprinzator de moi, perfecte pentru pielea delicata a copilului tau.

Protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii


Scutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants sunt prevazute cu 3 canale absorbante, care ajuta la distribuirea uniforma a umezelii pentru o protectie de pana la 12 ore si un scutec mai putin voluminos.

Retine umezeala departe de pielea copilului tau


Stratul interior cu Micro-perle absoarbe si retine umezeala in profunzime, departe de pielea delicata a copilului tau.

Lasa pielea sa respire


Materialele speciale din care sunt realizate scutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants permit o circulatie optima a aerului, mentinand mai mult timp o senzatie de prospetime pentru pielea copilului tau.

Confortabil in orice pozitie


Fixarea elastica in jurul taliei si picioruselor ofera o ajustare perfecta pentru confortul copilul tau. Umezeala ramane in scutec, iar joaca poate continua!

Nici urma de frecare


Designul special al lateralelor scutecului-chilotel, in forma de S, se adapteaza miscarilor celui mic, protejandu-i pielea delicat impotriva frecarii. Astfel, el se poate juca dupa pofta inimii.

Vezi cand trebuie schimbat


Indicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand copilul tau trebuie schimbat. Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data