Produse / Chilotei de noapte Huggies Drynites girl 8-15 ani (27-57kg)

Chilotei de noapte Huggies Drynites girl 8-15 ani (27-57kg)

33.90 RON
(-10%)
30.51 RON
Adaugă la favorite    

Enurezisul este o etapa prin care trec multi copii insa gratie Dry Nites Pyjama Pants aceasta perioada dificila poate fi suportata mai usor. DryNites contribuie la consolidarea stimei de sine a copilului ajutandu-l sa gestioneaze singur situatia printr-o absorbtie discreta. In plus copilul va dormi mult mai bine fara stresul provocat de o situatie stanjenitoare. Dry Nites Pyjama Pants chilotei speciali pentru noapte au fost creati pentru a fi purtati pe sub pijama avand rolul de a asigura copilului tot confortul pe durata intregii nopti. Fiind foarte subtiri chiloteii pentru noapte Dry Nites Pyjama Pants nu se vad atunci cand sunt purtati pe sub pijama. Dry Nites au un strat absorbant subtire ce tine umezeala departe de piele iar zonele absorbante sunt realizate conform necesitatilor diferite specifice fetelor si respectiv baietilor. Desenele imprimate pe chilotei au fost alese chiar de copiiiar eticheta de la spate sporeste si mai mult asemanarea cu lenjeria normala. Invelisul exterior este rezistent la umezeala, arata si se simte precum lenjeria normala. Barierele anti-scurgere ofera protectie pe toata durata noptii iar lateralele extensibile asigura o fixare potrivita si confort in purtare.

Brand: Huggies

Enurezisul este o etapa prin care trec multi copii insa gratie Dry Nites Pyjama Pants aceasta perioada dificila poate fi suportata mai usor. DryNites contribuie la consolidarea stimei de sine a copilului ajutandu-l sa gestioneaze singur situatia printr-o absorbtie discreta. In plus copilul va dormi mult mai bine fara stresul provocat de o situatie stanjenitoare. Dry Nites Pyjama Pants chilotei speciali pentru noapte au fost creati pentru a fi purtati pe sub pijama avand rolul de a asigura copilului tot confortul pe durata intregii nopti. Fiind foarte subtiri chiloteii pentru noapte Dry Nites Pyjama Pants nu se vad atunci cand sunt purtati pe sub pijama. Dry Nites au un strat absorbant subtire ce tine umezeala departe de piele iar zonele absorbante sunt realizate conform necesitatilor diferite specifice fetelor si respectiv baietilor. Desenele imprimate pe chilotei au fost alese chiar de copii
iar eticheta de la spate sporeste si mai mult asemanarea cu lenjeria normala. Invelisul exterior este rezistent la umezeala, arata si se simte precum lenjeria normala. Barierele anti-scurgere ofera protectie pe toata durata noptii iar lateralele extensibile asigura o fixare potrivita si confort in purtare.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data