Produse / Chilotei de tranzitie copii HUGGIES Pull-Ups Girl Nr 6 2-4 ani 18-23 kg 15 buc

Chilotei de tranzitie copii HUGGIES Pull-Ups Girl Nr 6 2-4 ani 18-23 kg 15 buc

25.90 RON

Stoc epuizat


Usori si comozi chilotei de antrenament Huggies Pull-Ups.Chiloteii de antrenament Huggies Pull-Ups sunt conceputi pentru stimularea primilor pasi independenti ai copilului! In plus, chiloteii va vor ajuta sa facilitati antrenamentele copilului. Acest model de chilotei de antrenament contine un strat albastru special conceput pentru instruire: acest strat ofera copilului o senzatie scurta de umezeala inainte de umezirea efectiva, in scop preventiv. Astfel, copilul retine diferenta dintre "umed" si "uscat" inainte de a se invata independent sa ramana uscat. Iar seria speciala de chilotei de antrenament de la Huggies Pull-Ups, cu imaginea printeselor si masinilor Disney, arata deja ca o lenjerie de corp pentru un copil mai mare. Designul este similar cu cel a lenjeriei de corp. Am elaborat un design grafic pentru chiloteii nostri impreuna cu Disney. Imaginile amuzante ii ajuta pe copii sa-si ia ramas bun de la scutece, precum si sa se invete cum sa-si dezbrace si sa-si imbrace independent lenjeria de corp. Strat de instruire. Stratul unic de instruire imita senzatia de udare pentru o perioada scurta de timp. Astfel, copilul intelege diferenta dintre "umed" si "uscat".Marginile elastice ajuta copilului dvs. sa se antreneze fara obstacole.Partile laterale a scutecului se deschid cu usurinta in caz de ”accident” si chiar daca pe copil mai sunt imbracate alte haine.Indicator de umiditate. Indicatorul de umiditate se stinge daca copilul s-a udat. In acest fel, veti vedea intotdeauna cand copilul este uscat sau ud. Alegeti marimea in functie de greutatea copilului.

Brand: Huggies

Usori si comozi chilotei de antrenament Huggies Pull-Ups.Chiloteii de antrenament Huggies Pull-Ups sunt conceputi pentru stimularea primilor pasi independenti ai copilului! In plus, chiloteii va vor ajuta sa facilitati antrenamentele copilului.

Acest model de chilotei de antrenament contine un strat albastru special conceput pentru instruire: acest strat ofera copilului o senzatie scurta de umezeala inainte de umezirea efectiva, in scop preventiv. Astfel, copilul retine diferenta dintre "umed" si "uscat" inainte de a se invata independent sa ramana uscat.

Iar seria speciala de chilotei de antrenament de la Huggies Pull-Ups, cu imaginea printeselor si masinilor Disney, arata deja ca o lenjerie de corp pentru un copil mai mare.

Designul este similar cu cel a lenjeriei de corp. Am elaborat un design grafic pentru chiloteii nostri impreuna cu Disney. Imaginile amuzante ii ajuta pe copii sa-si ia ramas bun de la scutece, precum si sa se invete cum sa-si dezbrace si sa-si imbrace independent lenjeria de corp.

Strat de instruire. Stratul unic de instruire imita senzatia de udare pentru o perioada scurta de timp. Astfel, copilul intelege diferenta dintre "umed" si "uscat".

Marginile elastice ajuta copilului dvs. sa se antreneze fara obstacole.

Partile laterale a scutecului se deschid cu usurinta in caz de ”accident” si chiar daca pe copil mai sunt imbracate alte haine.

Indicator de umiditate. Indicatorul de umiditate se stinge daca copilul s-a udat. In acest fel, veti vedea intotdeauna cand copilul este uscat sau ud.

Alegeti marimea in functie de greutatea copilului.


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data