Produse / CIF 500ML CREMA CURATAT RO PINK FLOWER

CIF 500ML CREMA CURATAT RO PINK FLOWER

7.90 RON
Adaugă la favorite    

Crema suprafete Cif Pink 500 mlCrema de curatat pentru suprafete dure.Cif Cream indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa, chiar si de pe suprafetele moderne.Formula sa are la baza milioane de microparticule care patrund in murdaria dificila si o indeparteaza fara efort, protejand in acelasi timp suprafetele.Indeparteaza murdaria dificila precum grasime intarita, pete de cafea, urme de sapun si pasta de dinti intarite, vopsea de par, machiaj, pete de rugina, calcar, plastilina, carioca lavabila.

Crema suprafete Cif Pink 500 ml

Crema de curatat pentru suprafete dure.

Cif Cream indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa, chiar si de pe suprafetele moderne.

Formula sa are la baza milioane de microparticule care patrund in murdaria dificila si o indeparteaza fara efort, protejand in acelasi timp suprafetele.

Indeparteaza murdaria dificila precum grasime intarita, pete de cafea, urme de sapun si pasta de dinti intarite, vopsea de par, machiaj, pete de rugina, calcar, plastilina, carioca lavabila.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data