Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Coperta pat/aleze/cearceaf EGOSAN 60x90cm 30buc

57.50 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Egosan

Coperta de pat de unica folosinta Egosan 60x90 30 buc


Coperta de pat Egosan dreptunghiular de 60x90 poate fi folosit pe orice suprafata de protejat. Rezistent și sigur, este acoperit cu TNT, un material hipoalergenic asemănător țesăturii naturale, care garantează contactul cu pielea, chiar și cu pielea sensibilă, complet lipsită de iritații.


 Stratul superior este realizat din material nețesut anti-alergenic.
 Captuseala centrala din pasta de celuloza.
 Acoperire inferioară din polietilenă anti-alunecare.


Amplasarea coperta de pat de unică folosință Egosan

Coperta de pat dreptunghiulară de 60x90 trebuie să fie plasată direct sub persoană.
Nu ai nevoie de cearceaf de bumbac pentru a-l acoperi, chiar dacă te sprijini pe ea fără haine.
Dacă este așezat pe un singur pat, acesta trebuie așezat perpendicular pe pat, la o distanță egală de cap și picioare, la înălțimea șoldurilor.
Coperta de pat de unica folosinta Egosan 60x90 30 buc Coperta de pat Egosan dreptunghiular de 60x90 poate fi folosit pe orice suprafata de protejat. Rezistent și sigur, este acoperit cu TNT, un material hipoalergenic asemănător țesăturii naturale, care garantează contactul cu pielea, chiar și cu pielea sensibilă, complet lipsită de iritații.  Stratul superior este realizat din material nețesut anti-alergenic. Captuseala centrala din pasta de celuloza. Acoperire inferioară din polietilenă anti-alunecare. Amplasarea coperta de pat de unică folosință Egosan Coperta de pat dreptunghiulară de 60x90 trebuie să fie plasată direct sub persoană.Nu ai nevoie de cearceaf de bumbac pentru a-l acoperi, chiar dacă te sprijini pe ea fără haine.Dacă este așezat pe un singur pat, acesta trebuie așezat perpendicular pe pat, la o distanță egală de cap și picioare, la înălțimea șoldurilor.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare