Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Coperta pat, aleze, cearceaf EGOSAN 80x180cm cal.I 30buc/pac

71.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Egosan

Coperta de pat EGOSAN 80x180 30 buc

*produs original din italia

Coperta pentru pat Egosan are clapete laterale convenabile pentru o fixare sigură în câțiva pași simpli. Îl poți pune pe paturi, canapele, fotolii sau scaune de mașină sau îl poți folosi pentru spălarea persoanelor imobilizate: datorită materialului fără alergeni, rar țesut de pe suprafața sa, contactul direct cu pielea nu provoacă probleme alergice.
Dimensiuni: 80x180 cm

Caracteristicile coperta de pat de unica folosinta Egosan

Coperta de pat Egosan este usor de folosit: asezati-l pe suprafetele de protejat si asigurati-l folosind aripioarele practice care pot fi deschise. O saltea din pulpă de celuloză absoarbe urina, dezinfectanții pentru pansament sau apa folosită pentru spălarea persoanei în pat, protejând zona de dedesubt. Suprafața țesăturii nețesute este hipoalergenică, permițând contactul cu pielea, chiar și cu pielea sensibilă, fără a provoca alergii.

 Suprafața sa complet hipoalergenică este realizată din TNT, un material moale asemănător cu materialul natural.
 Contine pulpa de celuloza presata pentru absorbtia rapida si eficienta a lichidelor.
 Are o bază din polietilenă antiderapante.
 Are aripi rulante din polietilenă pentru fixare sigură.


Amplasarea coperta de pat Egosan

Întindeți husa de pat direct sub persoană.
Nu acoperiți cu un prosop de bumbac.
Așezați-l pe pat perpendicular pe persoană și puneți aripile sub saltea.
Coperta de pat EGOSAN 80x180 30 buc *produs original din italia Coperta pentru pat Egosan are clapete laterale convenabile pentru o fixare sigură în câțiva pași simpli. Îl poți pune pe paturi, canapele, fotolii sau scaune de mașină sau îl poți folosi pentru spălarea persoanelor imobilizate: datorită materialului fără alergeni, rar țesut de pe suprafața sa, contactul direct cu pielea nu provoacă probleme alergice.Dimensiuni: 80x180 cm Caracteristicile coperta de pat de unica folosinta Egosan Coperta de pat Egosan este usor de folosit: asezati-l pe suprafetele de protejat si asigurati-l folosind aripioarele practice care pot fi deschise. O saltea din pulpă de celuloză absoarbe urina, dezinfectanții pentru pansament sau apa folosită pentru spălarea persoanei în pat, protejând zona de dedesubt. Suprafața țesăturii nețesute este hipoalergenică, permițând contactul cu pielea, chiar și cu pielea sensibilă, fără a provoca alergii.  Suprafața sa complet hipoalergenică este realizată din TNT, un material moale asemănător cu materialul natural. Contine pulpa de celuloza presata pentru absorbtia rapida si eficienta a lichidelor. Are o bază din polietilenă antiderapante. Are aripi rulante din polietilenă pentru fixare sigură. Amplasarea coperta de pat Egosan Întindeți husa de pat direct sub persoană.Nu acoperiți cu un prosop de bumbac.Așezați-l pe pat perpendicular pe persoană și puneți aripile sub saltea.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare