RO 🇹🇩 Dragi clienți! Cu ocazia Zilei Tatălui, acum duminică, este valabil în luna iunie codul nostru de reducere, care oferă o reducere de 10% la produsele de pe babo.ro! La comanda introduceti codul:TATA10 în fila de comentarii! 😉 HU 🇭🇺 Kedves Vásárlók! A most vasárnapi apák napja alkalmából Júniusban érvényes a kedvezményes kódunk, amely 10% kedvezményt biztosít a termékekre a babo.ro-n! Rendeléskor írd be TATA10 kódot a megjegyzés fülbe! 😉 -
Produse / Crema de baie aloe vera si avocado BABA ingrijire delicata 400 ml

Crema de baie aloe vera si avocado BABA ingrijire delicata 400 ml

16.30 RON
(-15%)
13.855 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

BABY SHOWER ALOE VERA SI AVOCAD 400MLAloe vera și avocado provin din țările cu căldură arzătoare. Deseori întâlnim acest lucru în natură: o plantă creează un miracol îngrijitor, vindecător chiar și în cele mai dure condiții. Aloe vera produce o mulțime de substanțe medicinale, în timp ce avocado produce un ulei hidratant cu ajutorul razelor solare. Îngrijirea este și esența băii cu cremă Baba aloe vera și avocado, dă o senzație de îngrijire blândă, în fiecare zi. pH prietenos cu pielea, testat dermatologic.

Brand: Baba

BABY SHOWER ALOE VERA SI AVOCAD 400ML

Aloe vera și avocado provin din țările cu căldură arzătoare. Deseori întâlnim acest lucru în natură: o plantă creează un miracol îngrijitor, vindecător chiar și în cele mai dure condiții. Aloe vera produce o mulțime de substanțe medicinale, în timp ce avocado produce un ulei hidratant cu ajutorul razelor solare. Îngrijirea este și esența băii cu cremă Baba aloe vera și avocado, dă o senzație de îngrijire blândă, în fiecare zi. pH prietenos cu pielea, testat dermatologic.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data