Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Crema UW Classic de GALBENELE UW

9.20 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Crema de Calendula

Crema de Calendula este un preparat pentru îngrijirea pielii predispuse la iritații și hipersensibilitate.

Extractul de gălbenele din cremă poate avea efecte anti-mâncărime, antiseptice și antiinflamatorii, precum și proprietăți de vindecare a rănilor. Produsul poate fi folosit pentru toate tipurile de piele.

Ingrediente:

Aqua, alcool cetilic/stearilic, acid stearic, ulei de semințe de Helianthus annuus (floarea-soarelui), petrolat, monostearat de gliceril, Ceteareth-25, glicerină, trietanolamină, metilcloroizotiazolinonă, metiizotiazolinonă, parfum, BHT, extract de calendula, benzil-marină 4-tert-butilbenzil)propionaldehidă, d limonen.

Instrucțiunile de utilizare:

Aplicați crema pe suprafața pielii curățate cu o mișcare atentă de masaj. Sari peste ochi si zona ochilor!

Avertizare:

Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic. Nu este recomandat copiilor sub 10 ani.

Depozitare:

A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
Crema de Calendula Crema de Calendula este un preparat pentru îngrijirea pielii predispuse la iritații și hipersensibilitate. Extractul de gălbenele din cremă poate avea efecte anti-mâncărime, antiseptice și antiinflamatorii, precum și proprietăți de vindecare a rănilor. Produsul poate fi folosit pentru toate tipurile de piele. Ingrediente: Aqua, alcool cetilic/stearilic, acid stearic, ulei de semințe de Helianthus annuus (floarea-soarelui), petrolat, monostearat de gliceril, Ceteareth-25, glicerină, trietanolamină, metilcloroizotiazolinonă, metiizotiazolinonă, parfum, BHT, extract de calendula, benzil-marină 4-tert-butilbenzil)propionaldehidă, d limonen. Instrucțiunile de utilizare: Aplicați crema pe suprafața pielii curățate cu o mișcare atentă de masaj. Sari peste ochi si zona ochilor! Avertizare: Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic. Nu este recomandat copiilor sub 10 ani. Depozitare: A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare