Produse / Crema de maini S.OS.UW cu uree 250 ml

Crema de maini S.OS.UW cu uree 250 ml

9.90 RON

DescriereCrema Charoltte SOS pentru maini este asistentul tau natural pentru intemperii si probleme generate de factorii din mediu. Are un efect anti-mancarime si antiseptic bland pentru a facilita capacitatea de hidratare a pielii.Contribuie la netezimea si elasticitatea pielii si ajuta la prevenirea inflamatiei suprafetei pielii. Se poate folosi si in zonele uscate, cum ar fi zona coatelor readucand rapid un aspect natural si matasos al pielii.Este recomandata in special la ingrijirea pielii puternic afectate, crapate, uscate. Datorita continutului de uree, prin uzul sau zilnic, crema hidrateaza straturile superioare ale pielii devenind astfel mai neteda, mai fina si protejata fata de mediu.Mod de intrebuintare

Brand: UW

Descriere

Crema Charoltte SOS pentru maini este asistentul tau natural pentru intemperii si probleme generate de factorii din mediu. Are un efect anti-mancarime si antiseptic bland pentru a facilita capacitatea de hidratare a pielii.

Contribuie la netezimea si elasticitatea pielii si ajuta la prevenirea inflamatiei suprafetei pielii. Se poate folosi si in zonele uscate, cum ar fi zona coatelor readucand rapid un aspect natural si matasos al pielii.

Este recomandata in special la ingrijirea pielii puternic afectate, crapate, uscate. Datorita continutului de uree, prin uzul sau zilnic, crema hidrateaza straturile superioare ale pielii devenind astfel mai neteda, mai fina si protejata fata de mediu.

Mod de intrebuintare
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data