Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Crema de maini UW Classic SOS cu uree

9.20 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: UW

Descriere

Îngrijire delicată a mâinilor
produs potrivit pentru îngrijirea mâinilor uscate, crăpate. Are un efect calmant si hidratant asupra pielii, iar dupa utilizare, pielea va fi placuta si moale la atingere.

Ingrediente

Aqua, Glycerin, Uree, Ricinus Communis Seed Oil, Gliceril Stearat SE, Cocos Nucifera Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Panthenol, Mel, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-25, Cetearil Alcool, Cera Alba, Phenoxyethanol, Zinchi Stearat, Carbometh , 77891, trietanolamină, gumă xantan, metilparaben, etilparaben, parfum, propilen glicol, BHT, glicolat de chitosan, cinamal hexil, limonen, citronellol

Instrucțiunile de utilizare

Aplicați crema pe suprafața pielii curățate cu o mișcare delicată apoi masați ușor.

Avertizare

Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic.

Depozitare

A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!




Descriere Îngrijire delicată a mâinilorprodus potrivit pentru îngrijirea mâinilor uscate, crăpate. Are un efect calmant si hidratant asupra pielii, iar dupa utilizare, pielea va fi placuta si moale la atingere. Ingrediente Aqua, Glycerin, Uree, Ricinus Communis Seed Oil, Gliceril Stearat SE, Cocos Nucifera Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Panthenol, Mel, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-25, Cetearil Alcool, Cera Alba, Phenoxyethanol, Zinchi Stearat, Carbometh , 77891, trietanolamină, gumă xantan, metilparaben, etilparaben, parfum, propilen glicol, BHT, glicolat de chitosan, cinamal hexil, limonen, citronellol Instrucțiunile de utilizare Aplicați crema pe suprafața pielii curățate cu o mișcare delicată apoi masați ușor. Avertizare Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic. Depozitare A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare