Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Crema UW Classic pt picioare cu extract de CASTAN salbatic si struguri rosii

9.20 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: UW

UW Classic Crema de castane de cal cu extract de frunze de struguri rosii

• Extract de castan de cal – astringent, condiționant pentru piele, îmbunătățind circulația, antiinflamator
• Extract de frunze de struguri roșii – stimulează circulația, antiinflamator, calmant

Ingrediente
Aqua, alcool cetilic/stearilic, acid stearic, ulei de semințe de Helianthus annus (floarea-soarelui), petrolat, stearat de gliceril, Ceteareth-25, glicerină, fenoxietanol (și) metilparaben (și) etilparaben (și) propilenglicol, extract de hipocastanetanolamină, extract de hipocastanolamină, Parfum, BHT

Avertizare
Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic. Nu este recomandat copiilor sub 10 ani.

Depozitare
A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
UW Classic Crema de castane de cal cu extract de frunze de struguri rosii • Extract de castan de cal – astringent, condiționant pentru piele, îmbunătățind circulația, antiinflamator• Extract de frunze de struguri roșii – stimulează circulația, antiinflamator, calmant IngredienteAqua, alcool cetilic/stearilic, acid stearic, ulei de semințe de Helianthus annus (floarea-soarelui), petrolat, stearat de gliceril, Ceteareth-25, glicerină, fenoxietanol (și) metilparaben (și) etilparaben (și) propilenglicol, extract de hipocastanetanolamină, extract de hipocastanolamină, Parfum, BHTAvertizareDoar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic. Nu este recomandat copiilor sub 10 ani. DepozitareA se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare