Produse / Crema Puterea Ursului HERBAMEDICUS 250 ml

Crema Puterea Ursului HERBAMEDICUS 250 ml

12.90 RON
Adaugă la favorite    

Puterea Ursului de la Herbamedicus este un gel antireumatic cu un efect rapid de calmare a durerilor musculare, reumatice dar si articulare, crescand mobilitatea acestora. Gelul Puterea Ursului este un remediu excelent pentru tulburarile circulatiei periferice si ajuta la diminuarea artritei.Puterea Ursului actioneaza ca un emolient asupra circulatiei sanguine, avand puternice efecte stimulatoare si antiseptice. Datorita ingredientelor minune din compozitia gelului antireumatic Puterea Ursului, acesta prezinta beneficii multiple: atenuarea durerilor musculare, stimularea circulatiei sanguine si contribuie eficient la scaderea inflamatiilor.Efecte:are o actiune rapidacalmeaza durerile reumaticecreste mobilitatea articulatiilorajuta la diminuare artriteloreste un remediu pentru tulburarile de circulatie perifericaprovoaca o incalzire puternica localaCompozitie- contine extracte de ardei iute, musetel, tataneasa, arnica si ulei esential de lavanda, rozmarin si cimbru.Extractul de ardei iute (capsaicina) ajuta la mobilitatea articulatiilor si intensifica circulatia sanguina periferica.Extractul de arnica are proprietati antiinflamatoare, antiseptice si regeneratoare.Musetelul: calmeaza si relaxeaza. Stimuleaza circulatia sangelui.Extractele continute au ca efect incalzirea, vitalizarea si linistirea muschilor reducand senzatia de durere, tensiune si oboseala.

Brand: Herbamedicus

Puterea Ursului de la Herbamedicus este un gel antireumatic cu un efect rapid de calmare a durerilor musculare, reumatice dar si articulare, crescand mobilitatea acestora. Gelul Puterea Ursului este un remediu excelent pentru tulburarile circulatiei periferice si ajuta la diminuarea artritei.

Puterea Ursului actioneaza ca un emolient asupra circulatiei sanguine, avand puternice efecte stimulatoare si antiseptice. Datorita ingredientelor minune din compozitia gelului antireumatic Puterea Ursului, acesta prezinta beneficii multiple: atenuarea durerilor musculare, stimularea circulatiei sanguine si contribuie eficient la scaderea inflamatiilor.

Efecte:

are o actiune rapida

calmeaza durerile reumatice

creste mobilitatea articulatiilor

ajuta la diminuare artritelor

este un remediu pentru tulburarile de circulatie periferica

provoaca o incalzire puternica locala

Compozitie

- contine extracte de ardei iute, musetel, tataneasa, arnica si ulei esential de lavanda, rozmarin si cimbru.

Extractul de ardei iute (capsaicina) ajuta la mobilitatea articulatiilor si intensifica circulatia sanguina periferica.

Extractul de arnica are proprietati antiinflamatoare, antiseptice si regeneratoare.

Musetelul: calmeaza si relaxeaza. Stimuleaza circulatia sangelui.

Extractele continute au ca efect incalzirea, vitalizarea si linistirea muschilor reducand senzatia de durere, tensiune si oboseala.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data