Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Crema UW Classic cu Aloe Vera

9.20 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: UW

UW Classic Aloe Vera crema

Hraneste, hidrateaza si face pielea matasoasa. Este recomandat pentru utilizare pe pielea înroșită, uscată

Căutați o cremă naturală pentru pielea iritată, inflamată și uscată? Atunci crema UW Classic Aloe Vera este alegerea perfectă pentru tine!
Aloe vera este un ingredient natural care calmează pielea, care calmează, condiționează și hidratează pielea, un remediu blând pentru pielea inflamată, mâncărime sau înroșită.
Îmbunătățește regenerarea celulelor pielii, este potrivit pentru tratamentul local al abraziunilor minore și pentru calmarea pielii deteriorate de arsuri solare sau alte arsuri.

Ce folosește Cream Master pentru toate acestea?

Extract de aloe vera: hidratant, antibacterian, antiviral și fungicid, stimulează vindecarea rănilor, ajută la exfoliere

Proprietăți

  • Hidratant
  • Antiinflamator
  • Calmează pielea

Pentru ce problema il recomandam?

  • Pentru a calma mușcăturile de insecte
  • Pentru calmarea pielii după arsuri solare
  • Pentru hidratarea pielii
  • Pentru calmarea arsurilor minore
  • Pentru a reduce roșeața pielii

Ingrediente

Aqua, alcool cetilic/stearilic, acid stearic, ulei de semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), petrolat, fenoxietanol (și) metilparaben (și) etilparaben (și) propilenglicol, gliceril stearat, ceteareth-25, glicerină, extract de barbadenis, alomină , Parfum, BHT

Instrucțiunile de utilizare

Aplicați crema pe suprafața pielii curățate cu o mișcare atentă de masaj. Sari peste ochi si zona ochilor!

Avertizare

Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic. Nu este recomandat copiilor sub 10 ani.

Depozitare

A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!UW Classic Aloe Vera crema Hraneste, hidrateaza si face pielea matasoasa. Este recomandat pentru utilizare pe pielea înroșită, uscată Căutați o cremă naturală pentru pielea iritată, inflamată și uscată? Atunci crema UW Classic Aloe Vera este alegerea perfectă pentru tine!Aloe vera este un ingredient natural care calmează pielea, care calmează, condiționează și hidratează pielea, un remediu blând pentru pielea inflamată, mâncărime sau înroșită.Îmbunătățește regenerarea celulelor pielii, este potrivit pentru tratamentul local al abraziunilor minore și pentru calmarea pielii deteriorate de arsuri solare sau alte arsuri. Ce folosește Cream Master pentru toate acestea? Extract de aloe vera: hidratant, antibacterian, antiviral și fungicid, stimulează vindecarea rănilor, ajută la exfoliere Proprietăți Hidratant Antiinflamator Calmează pielea Pentru ce problema il recomandam? Pentru a calma mușcăturile de insecte Pentru calmarea pielii după arsuri solare Pentru hidratarea pielii Pentru calmarea arsurilor minore Pentru a reduce roșeața pielii Ingrediente Aqua, alcool cetilic/stearilic, acid stearic, ulei de semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), petrolat, fenoxietanol (și) metilparaben (și) etilparaben (și) propilenglicol, gliceril stearat, ceteareth-25, glicerină, extract de barbadenis, alomină , Parfum, BHT Instrucțiunile de utilizare Aplicați crema pe suprafața pielii curățate cu o mișcare atentă de masaj. Sari peste ochi si zona ochilor! Avertizare Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic. Nu este recomandat copiilor sub 10 ani. Depozitare A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare