Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Crema UW Classic de Rozmarin cu extract de Tataneasa

13.40 RON

Stoc epuizat

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: UW

UW Classic Rosemary crema cu extract de primula

Balsam regenerant

Este recomandat pentru îngrijirea părților corpului și mușchilor stresați. Balsam regenerant cu absorbție rapidă pentru sportivi/cei care efectuează activități fizice grele (întinderi, convulsii, spasme și mușchi suprasolicitați) în scopuri de calmare, relaxare și îngrijire.

Ingrediente

Aqua, acid stearic, alcool cetearilic, parafină, ulei de semințe de Helianthus Annuus, extract de frunze de Rosmarinus officinalis, petrolatum, extract de rădăcină de Symphytum officinale, ulei de frunze de rosmarinus officinalis, stearat de gliceril SE, ceteareth-25, feniloxietanol, methylenethanol, methylenethanol, , Parfum, Ethylparaben , BHT, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Geraniol.

Instrucțiunile de utilizare

Aplicați gelul pe suprafața pielii curățate cu o mișcare atentă de masaj.

Avertizare

Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic.

Depozitare

A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!UW Classic Rosemary crema cu extract de primula Balsam regenerant Este recomandat pentru îngrijirea părților corpului și mușchilor stresați. Balsam regenerant cu absorbție rapidă pentru sportivi/cei care efectuează activități fizice grele (întinderi, convulsii, spasme și mușchi suprasolicitați) în scopuri de calmare, relaxare și îngrijire. Ingrediente Aqua, acid stearic, alcool cetearilic, parafină, ulei de semințe de Helianthus Annuus, extract de frunze de Rosmarinus officinalis, petrolatum, extract de rădăcină de Symphytum officinale, ulei de frunze de rosmarinus officinalis, stearat de gliceril SE, ceteareth-25, feniloxietanol, methylenethanol, methylenethanol, , Parfum, Ethylparaben , BHT, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Geraniol. Instrucțiunile de utilizare Aplicați gelul pe suprafața pielii curățate cu o mișcare atentă de masaj. Avertizare Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic. Depozitare A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare