Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Crema UW Classic pentru calcai cu extract de ulei din arbore de ceai

26.30 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.

Stoc epuizat

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: UW

UW Classic Cremă de îngrijire a călcâielor cu ulei de arbore de ceai

Ți-e rușine să mergi în papuci? Ți sunt călcâiele crăpate? Uleiul de arbore de ceai vă va ușura sentimentele! Ingrijeste calusurile de pe calcai, coate si maini. La un pret prietenos, recomandat de Cream Master.

• Ulei de arbore de ceai – antifungic, bacterian și viral, ajută la reînnoirea celulelor
• Ulei de nucă de cocos – hidratant și catifelând pielea

Ingrediente

Aqua, Uree, Alcool Cetilic/Stearilic, Gliceril Stearat, Glicerină, Ulei de Cocos Nucifera (Nucă de Cocos), Ulei de semințe de Helianthus Annuus (Floarea-soarelui), Ceteareth-25, Dimeticonă, Fenoxietanol (și) Metilparaben (și) Etilparaben G (și) Propilparaben G (și) Palmitat de izopropil, Melaleuca, ulei de frunze de alternifolia (arbore de ceai), acid lactic, BHT

Instrucțiunile de utilizare

Aplicați crema pe suprafața pielii curățate cu o mișcare atentă de masaj.

Avertizare

Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic. Nu este recomandat copiilor sub 10 ani.

Depozitare

A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!UW Classic Cremă de îngrijire a călcâielor cu ulei de arbore de ceai Ți-e rușine să mergi în papuci? Ți sunt călcâiele crăpate? Uleiul de arbore de ceai vă va ușura sentimentele! Ingrijeste calusurile de pe calcai, coate si maini. La un pret prietenos, recomandat de Cream Master. • Ulei de arbore de ceai – antifungic, bacterian și viral, ajută la reînnoirea celulelor• Ulei de nucă de cocos – hidratant și catifelând pielea Ingrediente Aqua, Uree, Alcool Cetilic/Stearilic, Gliceril Stearat, Glicerină, Ulei de Cocos Nucifera (Nucă de Cocos), Ulei de semințe de Helianthus Annuus (Floarea-soarelui), Ceteareth-25, Dimeticonă, Fenoxietanol (și) Metilparaben (și) Etilparaben G (și) Propilparaben G (și) Palmitat de izopropil, Melaleuca, ulei de frunze de alternifolia (arbore de ceai), acid lactic, BHT Instrucțiunile de utilizare Aplicați crema pe suprafața pielii curățate cu o mișcare atentă de masaj. Avertizare Doar pentru uz extern. Produsul poate fi utilizat numai pe pielea nedeteriorată, nu trebuie să ajungă pe mucoasele ochilor, gurii și nasului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Dacă observați roșeață, erupție cutanată sau alte modificări ale pielii în timpul utilizării produsului, opriți imediat utilizarea produsului și consultați un medic. Nu este recomandat copiilor sub 10 ani. Depozitare A se pastra la o temperatura de 10-25°C, ferit de lumina si caldura. Produsul poate fi utilizat în termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare