Produse / Degresant igienizant Chanteclair spray 625 ml

Degresant igienizant Chanteclair spray 625 ml

16.90 RON

Degresant universal dezinfectant cu o mare eficacitate 99.9%, este un produs puternic, eficient, ideal pentru dezinfectarea si curatarea temeinica a murdariei, a celor mai rezistente urme de grasime chiar si a obiectelor care vin in contact cu copiii cum ar fi jucarii, scaun pentru masa, masa pentru joaca, etc.Combina actiunea efectiva de degresare cu dezinfectarea tuturor suprafetelor tratate: in bucatarie, hote, cuptoare, sobe, frigidere, masini de taiat; in baie, toate obiectele sanitare; mobilier de birou, spatii publice, masini etc.Poate fi folosit si pe imbracaminte cu pete dificil de indepartat (efectuati un test de rezistenta la culoare inainte de spalare).Pentru alte produse decat cele indicate mai sus, verificati intotdeauna sa nu existe probleme de decolorare.Instructiuni de utilizare: Se pulverizeaza produsul pe suprafata de curatat, lasati sa actioneze cateva secunde apoi clatiti cu un burete sau o laveta umeda. Evitati utilizarea pe poli carbonati.Efectul dezinfectant se obtine in 10-15 minute de la pulverizare.Produs foarte puternic! A nu se ingera! A se pastra departe de accesul copiilor! Evitati contactul cu ochii! In caz contrar clatiti cu apa, iar daca iritatia persista consultati medicul si prezentati ambalajul. Nu inspirati vaporii pulverizati. Informatii despre producator si compozitia chimica marcate pe ambalaj

Brand: Chante Clair

Degresant universal dezinfectant cu o mare eficacitate 99.9%, este un produs puternic, eficient, ideal pentru dezinfectarea si curatarea temeinica a murdariei, a celor mai rezistente urme de grasime chiar si a obiectelor care vin in contact cu copiii cum ar fi jucarii, scaun pentru masa, masa pentru joaca, etc.

Combina actiunea efectiva de degresare cu dezinfectarea tuturor suprafetelor tratate: in bucatarie, hote, cuptoare, sobe, frigidere, masini de taiat; in baie, toate obiectele sanitare; mobilier de birou, spatii publice, masini etc.

Poate fi folosit si pe imbracaminte cu pete dificil de indepartat (efectuati un test de rezistenta la culoare inainte de spalare).

Pentru alte produse decat cele indicate mai sus, verificati intotdeauna sa nu existe probleme de decolorare.

Instructiuni de utilizare: Se pulverizeaza produsul pe suprafata de curatat, lasati sa actioneze cateva secunde apoi clatiti cu un burete sau o laveta umeda. Evitati utilizarea pe poli carbonati.

Efectul dezinfectant se obtine in 10-15 minute de la pulverizare.

Produs foarte puternic! A nu se ingera! A se pastra departe de accesul copiilor! Evitati contactul cu ochii! In caz contrar clatiti cu apa, iar daca iritatia persista consultati medicul si prezentati ambalajul. Nu inspirati vaporii pulverizati. Informatii despre producator si compozitia chimica marcate pe ambalaj
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data