Produse / Degresant universal Ecologic si Hipoalergenic CHANTE CLAIR parfum Uleiuri Esentiale 625ml

Degresant universal Ecologic si Hipoalergenic CHANTE CLAIR parfum Uleiuri Esentiale 625ml

14.20 RON
Adaugă la favorite    

Proprietati: Chante Clair degresant eco are o formula pe baza de activi de origine vegetala, testata dermatologic, parfumata si imbogatita cu uleiuri esentiale.Este un detergent cu concentratie mare pentru uz universal, super puternic pentru orice tip de murdarie.Instructiuni de utilizare: Murdarie dificila: pulverizati pe suprafata de curatat, lasati sa actioneze cateva secunde si clatiti cu o laveta buretePentru cuptor:-lasati sa actioneze la cald la 50-60 de grade. Pentru filtre de hota lasati la inmoi intr-o solutie calda de degresant de 10 % si clatiti.

Brand: Chante Clair

Proprietati: Chante Clair degresant eco are o formula pe baza de activi de origine vegetala, testata dermatologic, parfumata si imbogatita cu uleiuri esentiale.Este un detergent cu concentratie mare pentru uz universal, super puternic pentru orice tip de murdarie.

Instructiuni de utilizare: Murdarie dificila: pulverizati pe suprafata de curatat, lasati sa actioneze cateva secunde si clatiti cu o laveta buretePentru cuptor:-lasati sa actioneze la cald la 50-60 de grade. Pentru filtre de hota lasati la inmoi intr-o solutie calda de degresant de 10 % si clatiti.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data